Snelle levering en bij ontbreken van een item snel reactie gekregen en product nagestuurd, goede service!

Gemakkelijk, goed en snel

Fijne website, goede service en snelle levering. Klimbroek arriveerde in een mooi compact kartonnen doosje zonder overtollig plastic of verpakkingsmateriaal, pluspunt!

Goede service en snelle levering

Goede ervaringen, komen afspraken na. Goede service en snel geleverd.

Zoals altijd super snelle levering

Altijd netjes met de spullen op tijd. Blijft zaak nummer 1 voor me zowel zakelijk als privé.

Mooie spullen, snel geleverd

Het was makkelijk om te vinden wat ik nodig had op de website. De prijzen zijn prima. De levering was snel, en de artikelen zagen er top uit.

Goede afwikkeling van retrouzending

Gekochte handschoenen waren een maat te klein. Ze hebben dit heel snel en goed afgehandeld zodat ik de juiste maat snel in huis had. Alleen de facturen en credit nota was wat verwarrend. Meer uitleg vooraf had kunnen helpen. Maar verder prima service!

Vooral doen

Spullen en de prijzen zijn goed. Klantenservice nodig gehad omdat er wel eens wat fout is gegaan met het aantal bestelde bouten voor een klimwand. Naast dat ze het direct goed opgelost hebben is er ook gekeken naar waar ze hun eigen processen kunnen verbeteren om dit in het vervolg te voorkomen. Ik kom maar zelden bedrijven tegen die in de praktijk zo'n focus op kwaliteit en verbetering hebben.

Snel, goed assortiment, met aandacht van kenners

Snel, goed assortiment, met aandacht van kenners

Duidelijke website Snelle verzending Jammer dat de shop enkel in de week open is

Goeie aanbieding, goeie maat indicatie, snelle afhandeling

Goed prijs, zeer snelle levering

Niets op aan te merken

Deskundig advies

Eerste "echte" klimschoen hier gekocht, (la sportiva skwama) twijfelde in de winkel over de keuze omdat hij wel strak zit, maar de persoon die mij hielp klimt zelf ook in deze schoenen. Ze gaf aan dat dit normaal was en de schoen eerst ingeklommen moest worden. Achteraf heel blij met de keuze en nu klim ik comfortabel in een goede schoen!

Goed materiaal en fijne communicatie

Klimwinkel heeft een ruim assortiment met hoogwaardige klimmaterialen. Een artikel bleek na mijn bestelling niet voorradig te zijn. Het team van Klimwinkel nam zelf contact met me op en dacht proactief mee in oplossingen. Klimwinkel zorgt telkens weer voor een fijne afhandeling.

Snelle reactie over de cadeaubonvragen

Vragen werden snel en vraaggericht beantwoord. Superservice!

Wederom top!

Prijzen goed, snel afgehandeld en ontvangen!

Goede en snelle klantenservice.

Ik moest lang wachten op de spullen die ik besteld had, maar als ik vragen had werd er altijd snel en vriendelijk gereageerd op mijn e-mails.

Goede, snelle, service

Heb nu twee keer gebruik gemaakt van deze winkel. Prijzen zijn competitief dus dat is heel fijn. Helaas is bij beide bestellingen iets fout gegaan met inpakken waardoor ik een verkeerd item of te weinig items kreeg. Maar dit werd dan wel weer heel snel en goed opgelost. Ik vermoed dat ik gewoon twee keer pech heb gehad. Al met al beveel ik Klimwinkel aan.

Snelle levering, mooi product

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe klimgordel en de service van klimwinkel.

Snel, duidelijk, goed.

Schoenen besteld, schoenen ontvangen - zo simpel is het.

Positief

De bestelling is snel toegekomen. Ik had echter gevraagd om mijn prusiktouw in stukken van 130 mm te snijden. Dit is niet gebeurd

Snelle en correcte levering.

Bestelling in de namiddag geplaatst, dag nadien in de voormiddag was bestelling geleverd!

Flexibel en klantvriendelijk

Verstuurd snel, goed bereikbaar ook via telefoon, assortiment van hoge kwaliteit. 5/5

Belabberd

Prima ervaring met de klimwinkel

Top service en duidelijke communicatie

Er bleek een fout in mijn bestelling te zitten, (2 adresmogelijkheden). Klimwinkel heeft koste nog moeite gespaard om mij te proberen bereiken via een persoonlijk telefoontje om het juiste adres te achterhalen. Hieruit blijkt dat ze geven om hun klanten. Ruim aanbod aan kwalitatieve klimartikelen.

Fijne webshop bestel er regelmatig.

Altijd snel je bestelling binnen veel dingen uit voorraad leverbaar en leuke Aanbiedingen.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!