Wèèr supersnel en scherpe prijs!

Al een aantal keer hier besteld. Gewoon snelle levering, duidelijke site en een scherpe prijs. Wat wil je nou nog meer?! Gewoon hier bestellen, mensen!

Goed en duidelijk

Paar keer via website besteld. Duidelijke beschrijving van de materialen, maattabel is goed. Snelle levering en klantenservice is meewerkend.

Degelijk materiaal aan een goede prijs

Ik kocht de Actik Core van Petzl. De beschrijving op de website van deze hoogwaardige lichtgewicht hoofdlamp komt goed overeen en de levering gebeurde snel.

Quick order and delivery

The product arrived as described, in good condition, and very timely!

Uitstekende service

Snel en efficient tegen goede prijzen

Leuke winkel

Groot aanbod, leuke producten en een goede service!

Tevreden klant

Goed overzicht waar je precies kan vinden welk product je zoekt. Alleen jammer dat als je het zaterdag besteld het pas woensdag thuis ontvangt

Duidelijke & snelle communicatie

Er werd een oud adres gebruikt (door mijn fout), Stefan antwoordde heel snel en gaf mij zelfs een alternatief om mijn bestelling sneller te kunnen bezorgen.

De producten die ik had besteld waren snel geleverd.

Leuk assortiment en goede kwaliteit

Ik heb nu een paar keer wat besteld en dat is goed bevallen. Ze leveren snel en de spullen zijn van goede kwaliteit.

Waar voor mijn geld

Snelle levering. Producten voldoen aan de verwachtingen.

Mooie winkel

Eerste bestelling hier geplaatst alles is compleet binnen gekomen.

Mooie spullen!

Ik had een pakketje besteld maar hij werd ergens anders geleverd dan dat ik had aangegegeven. Het is goed gekomen. Het was goed verpakt!

Snelke en correcte levering.

Twee broeken Looking for wild Laila peak gekocht. Ze zitten heerlijk en zijn fijn om mee te wandelen. Binnen een dag geleverd.

uitstekend

snelle service de betere prijzen kortom prachtige service kwaliteit

Voor mij meer dan genoeg gerief en zeer snel geleverd

Doe zo verder

Eerlijke prijs en levertijden worden nageleefd.

Snelle en goede reactie naar aanleiding van het niet kunnen leveren van een bepaald artikel.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Makkelijke en goede service. Kreeg netjes bericht dat de bestelling was bevestigd en verstuurd

Gebeld met de winkel toen een product even niet leverbaar was. Makkelijk kunnen wijzigen naar een andere maat naar aanleiding van advies van de medewerker die ik sprak. Deze is nog voor 17:00 uur met de post meegestuurd. Snelle levering met DHL!

Prima, snelle levering

Niets op aan te merken

Snelle verzending, grote collectie

Ze hebben alles wat ik als boulderaar nodig heb. Ik koop mijn klimschoenen bij hen en ik heb mijn crashpads bij hen gekocht. Beiden worden super snel bezorgd.

Tevreden

Goed materiaal en niet duur

Besteld en snel geleverd

Mooi product, keurige service

Helemaal klaar voor het seizoen!

Het was makkelijk bestellen, de volgende dag in huis!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda