Product is van goede kwaliteit en de levering was binnen 1 dag

Donderdagochtend een Betastick Evo besteld en vrijdagmiddag was hij al in huis.

Prima producten en klantenservice

Een van de producten die ik had besteld was niet snel genoeg leverbaar maar met 1 mailtje werd een vervanging geregeld die daarna snel werd geleverdl. Prima!

Overzichtelijk en snel geleverd

Prima website, overzichtelijk, snel geleverd en prima verpakt.

Super winkel! Duidelijke site en alles heel snel binnen. Zo hoef ik nooit stil te zitten.

snelle goede levering

snelle levering van de bestelling, goed advies

Goed sortiment & snel in huis

Vanwege Corona lang niet buiten geklommen. Maar nu gaan we weer, ondanks het matige weer. Met onervaren klimmers/zekeraars. Best wel spannend om voor te klimmen, dus. Op het laatste moment besluiten we om een clip stick te bestellen. Bij Klimwinkel.nl. Goede, duidelijke website, goed sortiment en ja hoor - clip stick op tijd binnen voor het weekend. Blij mee! :-)

Prima spullen voor een mooie prijs

Ik had rvs ankerpunten nodig voor op het dak. Die had ik snel gevonden bij Klimwinkel.nl voor een uistekende prijs, en ook per stuk te koop i.p.v. grootverpakking.

Snel, correct, top!

Eén product was niet beschikbaar: Direct een mail met mogelijke oplossingen. De gevraagde terugbetaling stond daags nadien al op m'n rekening!

Voor extra informatie en vragen telefonisch goed bereikbaar, snelle levering.

Ik wilde wat extra informatie over een produkt en kreeg meteen iemand van de winkel aan de lijn. Geen ellenlang keuzemenu. geen chatrobot en ik kon gewoon in het Nederlands mijn vragen stellen. Na de bestelling is de informatievoorziening correct en delevering zeer snel.

Top ervaring

Altijd snel levering en goede service

Goede prijzen en snelle levering

De levering van de klimspullen was snel en zonder problemen. Verder zijn de prijzen bij klimwinkel.nl erg gunstig en hebben ze mooie aanbiedingen.

Heel positieve eerste kennismaking

Zeer correcte, snelle en adequate afhandeling van mijn bestelling. Ook correct en direct mailcontact. NKBV korting die niet door mij was toegepast werd direct achteraf verrekend en terugbetaald . Top !

Goede spullen, goede prijs

Makkelijk bestellen, kwaliteit is goed, je betaald niet de hoofdprijs en de mensen die er werken zijn vriendelijk. Wat wil je nog meer?

alles klopt

gezocht besteld betaald geleverd meer vraag ik niet het klopt gewoon

super service en snelle levering

goede service, snelle reactie op mail en supersnelle levering

Great products and awesome customer service!

The ordering process is very smooth, and they contact you fast if there are any issues. Shipping is fast as well.

Snel, goed en top klantenservice

Ik had op zondag besteld en kreeg mijn bestelling op dinsdag binnen. Toen bleek dat ik 1 karabiner miste heb ik meteen het nummer gebeld op de factuur. Ik werd super vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag was mijn bestelling al compleet. Dan heb je mij als klant binnen.

Duidelijke site & snelle levering

Alles top. Een tevreden klant.

Hele prettige dienstverlening

Snelle levering van producten die op voorraad zijn en directe communicatie over de producten die later zouden komen. Schoenen moesten omgeruild worden en ik mocht op locatie komen om te ruilen. Erg prettig.

snel en perfect

zie boven

Behulpzaam en hebben verstand van zaken.

Ik heb een aantal keren bij Klimwinkel besteld en ook telefonisch contact gehad. Ik werd altijd goed geholpen gaven ook deskundig advies. Bij het aanschaffen van een crashpad konden ze me ook goed advies geven over de voor en nadelen van verschillende producten. Ik had mij goed ingelezen in het materiaal en zij konden ook aanvullingen geven over het product. Verder is de levering altijd snel en prettiger verlopen.

zeer goed!

bezorginstructie was niet helemaal duidelijk: thuis of ophaalpunt

Top product!

Na dagen zoeken vond ik eindelijk de perfecte oplossing, deze brandstof fles voor onderweg voor mijn brommer om reserve brandstof mee te nemen. Ben er nog steeds heeeel blij mee!!

Zeer accuraat, erg prettig dat er vaak materiaalbeschrijvingen/video's bij de producten staan

Betaalbare kwaliteit klimspullen

Ik kon makkelijk de juiste klimspullen vinden van goede kwaliteit en bekende merken. Klimwinkel is niet perse de goedkoopste, ze hebben wel een snelle en nette levering. Ook zijn touwen in elke lengte te bestellen en dat is iets wat niet overal kan. Al met al ben ik erg tevreden en koop ik graag mijn klimspullen hier.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda