Heel erg stipt en duidelijk

Twee dagen voor een klimexcursie ontdekken dat je nog delen van je materiaal niet hebt? Geen enkel probleem!

Bestelling en levering een beetje onduidelijk

Ik had een footprint van MSR besteld op 22 april. Ik kreeg een orderbevestiging dat het product geleverd zou worden. Een paar dagen later krijg ik een mail dat het de footprint niet leverbaar is. Het is een beetje vreemd dat dit in het bestelpoces niet eerder duidelijk is. Uiteindelijk is de footprint 12 mei geleverd en daar hebben jullie mij netjes over ingelicht. Gelukkig was ik niet van plan om tijdens de meivakantie te gaan kamperen, maar indien dat wel het geval zou zijn geweest, dan was de levering mosterd na de maaltijd geweest wat betreft deze vakantie.

Heldere communicatie

Overzichtelijke website, duidelijke communicatie, goede klantenservice, minpunt soms weinig voorraad

Snel en betrouwbaar

Leuke online klimwinkel met goede service

Snel geleverd top kwaliteit.

X

Zeer vriendelijke en snelle service!

Mijn bestelling was niet volledig op voorraad dus had een beetje vertraging. Dit hebben ze wel snel gecommuniceerd naar mij om me op de hoogte te houden van mijn bestelling. Bij het stellen van vragen via mail, kreeg ik ook een snel antwoord terug, wat ik wel fijn vond.

Ideaal

Soepele bestellen en snelle bezorging. Product is zoals gewenst!

Als altijd kwaliteit

Prima winkel, meer kan ik er niet van zeggen. Klasse.

Snel en goed geleverd?

Snel en goed geleverd!

Er was iets niet op voorraad, netjes een mail met alternatieven. Na een telefoontje (zonder keuze menu en wachtrij) prima opgelost.

Ruime keuze

Na de nodige beschrijvingen gelezen te hebben De juiste keuze kunnen maken Vlot besteld en ultrasnel geleverd

Ik ben goed geholpen en uitgebreid geadviseerd. De medewerker heeft veel inhoudelijke kennis en kan daarom goed meedenken.

Zeer goede vlotte Service

snelle en vlotte communicatie Kwaliteitsprodukten snelle verzendiong

Zeer sterke prijzen

Super snelle levering !

Snelle afhandeling. Zeer overzichtelijke webshop.

Zeer overzichtelijke webshop met goede zoekfunctie en uitgebreid assortiment. Ik kom hier nog terug.

uitgebreid assortiment met prima prijzen

Prima winkel met een ruim assortiment en prima merken. Keurig verstuurd.

Snelle en correcte service

Snel en correct. Het was ook een service.

Goede keuze, snelle levering en vriendelijke support!

Had twee zakjes pof besteld maar in het eerste pakketje zat alleen maar eentje - dat kan gebeuren, ik vermoed dat vaker een zak pof wordt besteld. Even over gebeld, heel vriendelijke gesprek gehad en gelijk werd het tweede gestuurd, prima!

Een makkelijke site met alles op het gebied voor klimparken en klimsport. De bestelling zijn op tijd geleverd, prijs kwaliteit is goed te noemen.

Snel, kundig en kwaliteit

Ik had verschillende nieuwe hardware nodig, met de meerdere keuzehulpen en live chat van de site kon ik snel een keuze maken om weer snel te kunnen klimmen!

Heel goed geholpen met de levering en alternatief product ivm lange levertijd!

Uitstekende service en klantvriendelijk

Uitstekende service en heel er klant gericht

goede overzichtelijke site

website is overzichtelijk, bevat een breed aanbod en biedt hier en daar duidelijke instructie filmpjes over het gebruik van materiaal.

Goed snel

Tiptop

Top ervaring

Snel opgestuurd en goede prijs

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!