Blij met de bestelling

2 producten van goede kwaliteit gekocht. Wat ik wel minder vond is dat er op de site stond dat het product direct leverbaar was, maar dat na het bestellen bleek dat de levering eigenlijk toch 2 weken duurde.

Op naar de volgende keer

Prima shop, snelle reacties via mail op vragen!

Nogmaals een fijne ervaring

Super fijn dat je in Oosterhout de spullen kan proeven en passen. Personeel is allemaal welwillend en even kort een praatje over wat klimervaringen. En nog een prima prijs ook! Zie jullie volgende keer weer!

Goede communicatie

Prima gecommuniceerd over levertijden en alternatieven!

Super service

De communicatie is goed, helder. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Love it!

Altijd vriendelijke en duidelijke communicatie.

Zeer goede klant behulpzaamheid

De klimwinkel had wat leveringsproblemen voor een product, en ze hebben dit zeer snel gecommuniceerd naar mij. Ook verschillende oplossing voorgesteld. Na een periode heb ik besloten om te ruilen, en binnen een dag had ik het product binnen! Super service en goede communicatie!

Fijne winkel

Fijn om alle klimspullen zo bij elkaar te hebben. Veel variatie en over het algemeen goede levering. Verbeterpuntje is de communicatie naar klanten wanneer een product langere tijd niet leverbaar is na bestellen. Beter up-to-date houden zodat deze zelf niet hoeft te bellen naar de winkel wat de status is van de bestelling.

Alle bestellingen uitstekend

Altijd duidelijke info op de site waardoor de hele bestelling steeds goed samen te stellen is. Meermaals verrast door steeds ruimer aanbod waardoor ik meer besteld heb dan gepland. Altijd snelle uitstekende levering en kwaliteit van verpakking en bestelde artikelen.

Super service

Bij elke bestelling al persoonlijke opmerkingen en suggesties voor aanpassingen gekregen via mail. Dat is service.

Altijd top!!!

Ik bestel hier regelmatig altijd prima service en levertijd. Als een product een keer niet op voorraad is wordt dit ook netjes vermeld.

Snelle levering en geen gedoe

Goed en snelle service

Goede snelle service En meedenkend

Groot assortiment en snelle levering

graag bij Klimwinkel. Top assortiment, goede prijs-kwaliteitverhouding en altijd snel verstuurd.

Snelle verzending en alles naar wens ontvangen

Nadat de bestelling was geplaats direct een mail met de opdracht alles goed en snel ontvangen inclusief keurige pakbon en netjes verpakt, mochten we in de toekomst wat nodig hebben kijken we zeker even bij klimwinkel.nl maar hopen toch snel eens een van jullie filialen te kunnen bezoeken.

Klimwinkel heeft een breed assortiment aan kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs.

Klantgerichte service, snelle orderverwerking en snelle levering.

Kwaliteit, nette prijs, nette levering

Altijd vlotte levering, en wanneer de levering langer duurt door bijvoorbeeld vertraging bij de leverancier, dan wordt dit netjes benoemd en eventueel een alternatief aangeboden. Bestelling altijd netjes verpakt ontvangen en materiaal klopt met beschrijving op de site. Mijn vaste adres voor klimspullen

Wat moeten wachten, maar uiteindelijk correct afgehandeld

Ik had wat lampjes besteld, maar uiteindelijk er een aantal van teruggestuurd. De terugbetaling is correct verlopen, maar moest wat wachten op de terugbetaling

Een van de beste webwinkels van dit moment!

Super vriendelijk, behulpzaam en heel snel verzonden, beter kan eigenlijk niet. Super tevreden!

Voelt en ziet er veel belovend uit

De schoen voelt lekker wanneer je hem aan trekt. Voor mijn voet lijkt de hiel als gegoten te zitten, nergens on opgevulde plekken. Helaas heb ik er nog niet mee kunnen boulderen. Kan niet wachten. Qua schoenmaat (gewone schoenen)draag ik over het algemeen maat 42 tot 43 afhankelijk van het merk. Ik heb nu dan ook maat 42.5 van de Remora TE. Veel kleiner kon ik ook echt niet gaan. Om het wat duidelijker te maken hierbij wat referenties van mijn overige klimschoenen. MadRock Haywire maat 41.5, FiveTen Mocasins maat 42.0 en FiveTen Hiangle maat 43.0

Goede service en duidelijkheid naar de klant toe.

Vorig jaar een bestelling gedaan voor mijn uitrusting t.b.v. boom klimmen, al snel de mededeling dat er 1 product niet direct leverbaar is. Hierbij ook andere suggesties gedaan, ikzelf wilde deze producten echt hebben en gekozen voor compleet leveren. Goed op de hoogte gehouden met tussentijdse vorderingen. En uiteindelijk compleet geleverd wat ik besteld heb. Dank voor de goede service. Mvrgr Robert

Topservice zoals altijd

Zoals altijd mooi op tijd geleverd en van top kwaliteit

Fijne bestelling gedaan

Ik kan niet anders dan tevreden zijn over klimwinkel.nl, ik heb meerdere bestellingen gedaan, ook buiten coronatijd om, je kunt de spullen namelijk ook ophalen of testen in de showroom. Dit keer kon dat testen helaas niet, maar ik wist wat ik nodig had, Klimwinkel.nl had ook nog een leuke aanbieding en ik kon mijn pakketje heel snel ophalen. Ze zijn snel in communicatie en in klaarzetten van de spullen, ruim assortiment en vriendelijk personeel. Het enige minpuntje was dat er geen duidelijk collect punt was, maar dat is opgelost.

Goede ervaring hebben de jongens wat ze verkopen. Veel kennis en vooral betrouwbaar.

Ze verdiepen goed in de producten die ze verkopen om goed advies te geven. Kunnen vrijwel aan alle klimproducten komen. Dus bel ze gerust van hoe en wat.

Top service en levering zoals gecommuniceerd.

Na levering van fabrikant aan klimwinkel en doorlevering aan mij, bleek een onderdeel bij meerdere producten niet helemaal in orde. Zelf al geconstateerd en binnen 2 dagen vervanging in huis. Ook een mailing van klimwinkel aan alle kopers om te wijzen op het probleem. Gewoon heel goede service van een betrokken bedrijf.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda