Goede prijs, snel geleverd

Top. Goed assortiment, snelle levering

Snelle reactie op vragen. Goede afhandeling backorder

Zoals altijd weer supersnelle levering!

Ik kan er altijd op rekenen mijn bestelling snel in huis te hebben.

Ik bestel vaak via klimwinkel, super tevreden over contact met dienst na verkoop

zeer teleurstellend

op de site stond dat een artikel op voorraad was, wat niet zo bleek te zijn. Ik kreeg na de bestelling zelfs de mededeling dat ik dat op de site had kunnen zien. Levering zou minimaal 6 weken duren. Daarom een ander artikel besteld met vermelding dat afleveradres een ander adres was dan mijn eigen adres. Toch naar foute adres (mijn adres) gestuurd. Toen ik wilde inloggen met mijn email adres, bleek dat niet mogelijk, terwijl mijn email adres door Klimwinkel zelf als gebruikersnaam was aangegeven. Kortom, keer op keer teleurstellend.

Een winkel waar je niet echt van wilt kopen

Slechte service, wij hebben een bestelling geplaatst en het artikel bleek niet geleverd te kunnen worden binnen de aangegeven 5 tot 7 dagen, in plaats daarvan zou het 3 maanden duren. Ze wouden niet in plaats van dit product dan een net iets duurdere versie leveren, als ik een vervangend product wou zou voor elke cent extra gewoon betaald moeten worden. Ik vind dat je een klant in zo'n geval tegemoet moet komen maar dat vinden ze van niet.

Prima winkel

Ik heb een hoofdlampje en een blikje wintergas besteld en dat werd er de volgende dag al besteld. Leuk dat je als NKBV lid korting krijgt. Goed assortiment.

Goede en snelle service zoals altijd

Alweer de zoveelste bestelling gedaan die zeer goed verliep. Zelfs tijdens het winterse weer werd alles snel verzonden en geleverd :)

Persoonlijk

altijd snel een reactie en makkelijk contact. je krijgt persoonlijk een berichtje als iets iet op voorraad is met alternatieven. de bestelling is dan ook snel gewijzigd.

Snel geleverd na specialistisch advies via de online chat!

Snel geleverd na specialistisch advies via de online chat!

Afhandeling is prima verlopen

Toen ik mijn bestelling heb gemaakt, bleek niet alles voorradig te zijn, toen ik over de nalevering vragen had, is mij de status hiervan snel en duidelijk doorgegeven, waarop de nalevering binnen de aangegeven tijd is geleverd. Erg tevreden hierover!

Goed advies en snelle levering

Nadat ik een product had aangeschaft dat niet de juiste was werd ik goed geadviseerd over retourneren en een alternatief product. De levering verliep snel en het product is naar wens.

Gave spullen voor een goede prijs

Altijd weer blij met de bestelling bij klimwinkel. Mooie spulletjes die zo zijn als verwacht!

Goede service gerichte winkel

Speciaalzaak die verstand heeft van de producten. Instructie filmpjes zijn erg duidelijk en in tijden van gesloten winkel echt zeker een toevoeging. Bij vragen en om ruiling krijg je ook zeker service en advies op maat. Aanrader!

precies gedaan wat beloofd en afgesproken is

klantvriendelijk, meedenkend, flexibel

Snelle en nette levering

Na bestelling goede afhandeling Bedankt daarvoor!

Goed en snel geleverd

Bestelling geplaatst en deze werd zeer snel geleverd.

Zeer goede ervaringen

Alles is heel goed geregeld, snelle service. Een heel goede prijs en kwaliteit. Je wordt goed op de hoogte gehouden van jouw bestelling.

Zeer te spreken over de service. Hebben mij goed geïnformeerd. Kwaliteit is meer dan goed.

Ik ga voor al mijn klimspullen naar klimwinkel.nl omdat zij onwijs goede service leveren!

Ik ben goed up to date gehouden over de status van mijn bestelling. Dit keer was er een product niet voorradig (wat in mijn beleving uitzonderlijk is) en ik werd hier snel, duidelijk, goed en persoonlijk over geïnformeerd. Supper service!

vlotte vriendelijke afhandeling, zelfs bij extra vraag per mail.

Duidelijke website. Bij vragen per mail binnen de 24 uur behandeld. Vlotte verzending.

Snel en correct

Alleen maar degelijk materiaal. Correcte prijzen ook, met nog een mooie korting als je lid bent van KBF. Zeker handig als je een eigen boulder ruimte thuis wilt bouwen en veel materiaal nodig hebt.

Keurige Webshop

+Mooie duidelijke webshop +efficiënt assortiment +Snelle bezorgtijd +fijne klanten service! -Enige minpunt tot nu toe is dat ik al 2 keer heb gehad dat producten op [op voorraad] (*dus volgende dag bezorgd) staan maar dan krijg ik diezelfde Dag/avond nog te horen dat ze toch niet leverbaar zijn en de hele order 4/5 werkdagen gaat duren... opzich is dit begrijpelijk dit kan natuurlijk gebeuren omdat het systeem nog niet geupdate is maar ik vind het dan wel raar dat er dan de volgende dag alsnog staat dat het [op voorraad] is. Ondanks dit is het beide keren keurig en super snel opgelost door de klanten service (een ander soortgelijk product gekozen ).

Goede service, wordt snel gereageerd

Iets verkopen kan elke winkel. Goede service is een ander verhaal en dat is in orde!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda