In een woord, prima!

Ik was op zoek naar een cadeau. Wat ik besteld had was helaas niet op voorraad. Het team van klimwinkel.nl heeft meegedacht over een oplossing. Fijne winkel met fijne service.

Snelle en goede service

Reageren snel op vragen en spullen worden snel verzonden.

Gewoon goed.

Toen order niet leverbaar was kreeg ik een mailtje ofdat het ook oke was om het in een andere kleur te versturen, daar stond tevens ook korting op... Dank je wel klimwinkel

Goed contact met de klantenservice

Voor een klimverening schaf ik materiaal aan. Heb hierover zeer goed mail contact gehad met medewerkers van de klantenservice van klimwinkel.nl. Ook nog wat extra vragen gesteld over het materiaal en daar ook gewoon snel en goed antwoord op gekregen.

Goede service!

Zoals altijd had ik bij mijn bestelling een goede en snelle klantenservice, waarbij meegedacht werd als een product in een bepaalde kleur was uitverkocht.

Alles word altijd snel verzonden/geleverd. Als dit mogelijk blijkt wordt er altijd vriendelijk en duidelijk over gecommuniceerd.

Snel en goed

Snel en de juiste hulp

Top producten en service

Goed advies op maat en altijd een snelle reactie op vragen.

Nette snelle levering en goede keuzemogelijkheden

Duidelijke webshop, goede keuzemogelijkheden, snelle levering. Hier wordt je helemaal enthousiast van. Dankjewel.

Top geholpen en ik had mijn spullen snel in huis

Toen bleek dat de levering van een product wat langer zou duren kon ik die zonder gedoe omzetten naar een andere versie zodat mijn bestelling alsnog dezelfde dag verstuurd kon worden.

Geweldige service - snelle levering

Op Klimwinkel kan ik echt bouwen. Hun voorraadbeheer is op orde, ze doen graag een extra stapje en leveren snel. Heel blij mee! Diederik namens PULLKA | De Natuurbeweegschool

duidelijke communicatie

Niet alles was op voorraad en de verwachte levertermijnen klopten niet, maar de orders werden aangepast zodat het meeste geleverd kon worden, de rest kwam sneller dan verwacht. Dit werd allemaal duidelijk gecommuniceerd. Alleen bleek de interne voorraad niet helemaal te kloppen, dus was de levering toch anders dan aangekondigd. Maar uiteindelijk kwam alles goed. Dat het later was, is niet erg, want je kan nu toch nergens klimmen.

Lang moeten wachten, maar prima communicatie.

Lang moeten wachten op mijn bestelling wegens voorraadtekort. Heb de keuze gekregen om een deel van mijn bestelling gelijk te ontvangen. De rest werd verstuurd zodra deze weer op voorraad was. Ik werd per mail op de hoogte gehouden over de stand van zaken, dus zeer tevreden. Nu enkel nog op de koerierdienst wachten

Alles wat je nodig hebt

Misschien niet de nieuwste webwinkel maar alles is er

klimwinkel of safetypro 1 pot nat!

Altijd goed!

Snel geleverd en omgeruild.

Mooi assortiment, fijn dat NKBV leden korting krijgen.

Gewoon heel goed, ik krijg snel mijn touw!

Niks op aan te merken!

Handige website en pakket snel aan de deur.

Erg tevreden!

Klimwinkel.nl is een webshop met een goed assortiment en een snelle levering. Ook als iets niet in het assortiment zit nemen ze de tijd en de moeite om te kijken of ze het toch kunnen leveren. Top!

Goede communicatie en mooi spul

Helmen en smart 2.0 gekocht, 1 van de helmen was niet op voorraad. Ik werd netjes af en toe gebeld of ik nog langer wilde wachten omdat ze niet op voorraad waren. Prima service

Product dag na de bestelling ontvangen. Goede service

Ruime shop met persoonlijk contact

Heb al een aantal maal bij deze winkel schoenen voor bij het boulderen en wat accessoires besteld. Wanneer ik vragen had werden deze vrijwel direct beantwoord. Prijs is zeer redelijk en aanbod ruim. Eenvoudige mogelijkheid om bijvoorbeeld 2 verschillende maten schoenen te bestellen en passende terug te sturen zou een verbeterpunt zijn.

Gewoon goed

Gewoon een goede service.

Prettige communicatie en snelle levering.

Na bestelling bleek dat ons product niet meteen voorradig was, maar dit is meteen overlegd en het product was toch nog vlotter dan verwacht in huis.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!