Duidelijke omschrijving, en snelle levering.

Je vind gemakkelijk wat je zoekt, en dit wordt snel geleverd.

Heldere site, snel geleverd, goed product

All good.

This boulder chalk bag is great. Looking forward to checking it out. The delivery was fast and the product is as described in the website. Black diamond is always a great brand.

Helemaal top

Snelle levering van de spullen

Goede bereikbaarheid, snelle service!

Fijn aan klimwinkel.nl is dat ze gewoon makkelijk bereikbaar zijn via de telefoon bij vragen en snel handelen. verder prima service en spullen die je moeilijk elders kan krijgen voor een prima prijs!

Goede ervaring op het laatste product was alleen onduidelijk of de of het in 5-7 dagen op voorraad was of bezorgd zou worden nadat ok het besteld had

Snelle service en goede communicatie

Snelle service en goede communicatie.

Fijne winkelervaring

Ik kocht de LACD Evo Pro omdat deze momenteel in promo staat. Toen ik bij het afhandelen van de betaling een probleem ondervond werd ik onmiddellijk geholpen. Daarna ontving ik via mail alle nodige informatie inclusief een T&T code. Over het bestellen, de levering en de communicatie van klimwinkel.nl ben ik zeer tevreden. Een door mij gemaakte fout werd professioneel en vriendelijk rechtgezet. Mijn volgende klimmaterialen komen zeker van klimwinkel.nl

Product bleek vertraagd vanuit leverancier en daat is actief over gemaild voordat beloofde levertermijn aan mij was verstreken. Klimwinkel heeft een passend alternatief geboden. Ik had de tijd en kon afwachten. Product netjes geleverd.

Ruim assortiment

Goede adviezen van mensen die weten waar ze het over hebben. Gunstig geprijsd

Uitstekende service

Zeer tevreden. In 2 delen ontvangen aangezien er te weinig voorraad was. Maar alles vlot verlopen.

Goede service met makkelijk en degelijk contact.

Zeer goed advies ontvangen. Makkelijk bereikbaar en snel een antwoord op email.

Uitstekend!

Correcte service, geen opmerkingen!

Prima geleverd ondanks kerstdrukte

Ook al was mijn bestelling wat later door PostNL, mijn bestelling is prima verlopen verder. Klimwinkel gebruikt ook zeker niet te grote dozen, vanuit milieuoogpunt zeker te waarderen!

Kwaliteits spullen voor een goede prijs, snelle levering en duidelijke communicatie.

Snelle en behulpzame service!

Prettig geholpen bij een bestelling van een product dat niet op voorraad was. Bij aangeven dat ik hiervan niet op de hoogte was werd ik vriendelijk geholpen en was een tussen oplossing snel gevonden. Erg tevreden!

Concurrentiële prijzen en vlotte levering

Goede website, veel producten, duidelijke uitleg. Vlotte aflevering en opvolging van de bestelling.

Geweldige winkel voor klimmaterialen

Als ik klimmateriaal moet kopen, is klimwinkel mijn eerste keus. Ze hebben een erg groot assortiment, met bijna alles wat je nodig zou kunnen hebben. Alles wat ik wilde hebben, hadden ze. De levertijd is snel, al maakte ik de onhandige keus om op eerste kerst dag te bestellen, waardoor het iets langer duurde. Over de klantenservice kan ik niet oordelen, het is voor mij nog niet nodig geweest om contact met ze op te nemen.

Besteld, bezorgd volgens afspraak.

Eerlijk, duidelijk, overzichtelijk

Eerlijke prijzen en service Duidelijk order proces Overzichtelijke webshop en service Top shop, niet anders dan fijne ervaringen mee.

Super snel en goed

Snel geleverd en goed

Goed materiaal voor een redelijke prijs

Goede uitleg op een overzichtelijke site. Snel in huis, zelfs tijdens de feestdagen!

Vlotte service, goede website

Zoals gezegd: snel geleverd, prettig heldere website met goede informatie, redelijke prijzen en af en toe een strakke aanbieding. Ben al een aantal jaren klant en ze worden steeds beter. Vier sterren met als aanmoediging voor vijf te gaan. Bovendien is vrijwel alles wat ze verkopen van goede kwaliteit en daarbinnen is alle waar naar zijn prijs. Ik klim nu zo'n 40 plus jaren (trad multipitch, ijswatervallen, tourskiën en hoogalpien) en mag stellen dat ik weet waar ik het over heb. Kortom: een aanwinst voor de Nederlandse markt.

Snel en volledig

De ene dag besteld, de volgende dag binnen, compleet. Beter kan niet eigenlijk.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda