Snelle levering en goede prijs

Artikelen waren snel geleverd en de prijs is zeer concurrentieel

Hele goede ervaring

Mooie online winkel. Aanbod van veel producten, veel meer dan de meeste buitensportwinkels in Nederland. Goede omschrijving van de producten. Producten waren snel geleverd, heel fijn!

Goed telefonisch advies, duidelijke site en snelle afhandeling

Zoals hierboven

Snelle levering en prima prijzen

Niet verwacht om zo snel het pakket te ontvangen. Dus dik tevreden. Een kleine tip zou wel zijn: neutrale tape gebruiken rond de feestdagen.

Snel en prima service

Je wordt vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan aan de telefoon , de service is geweldig en de levering is snel. Bij afhalen super snel.

Lots of choice and extremely quick delivery! Top

Prima trainer

Het apparaat is zwaar genoeg, maar voor een ervaren klimmer kan het nog iets zwaarder. Het deel wat in je handpalm zit is ietwat hard. krijg je een beetje een beurse hand van als je de hele dag door aan het knijpen bent. Neem af en toe dus even pauze!

Levering van het materiaal in 1 a 2 werkdagen. Super.

Heeft wat lang geduurd vooraleer we de bevestigingsmail van het order hebben ontvangen. Volgende dag pas. Meestal is dit binnen enkele ogenblikken. Daarna is alles zeer vlot verlopen.

Zoals altijd snel voor elkaar

Hele fijne winkel met kundige medewerkers. Verzending gaat super snel, zo zouden alle webwinkels moeten zijn!

Snel eenvoudig en goed geprijsd. Bestelling liep makkelijk en ik kon heel snel mijn bestelling afhalen. Helemaal top!

Snelle levering ondanks deze drukke periode. Super tevreden en zal er zeker vaker gaan bestellen aangezien er een paar mooie NKBV alpiene cursussen op me staan de wachten deze zomer.

Nog maar weinig online zo een klantenservice tegengekomen

Had iets besteld dat niet binnen was (vermeld op de site maar overgekeken) en mijn bestelling tegenhield. Van de Klimwinkel zelf met mij contact opgenomen of ik daar rekening mee gehouden had en of ik de kleur van dit artikel eventueel wou wijzigen zodat mijn pakket kon verzonden worden. Dan eigenlijk zonder enig probleem dit artikel volledig gewijzigd (mits kleine bijbetaling) naar iets soortgelijk en een 24 uur stond mijn pakket voor de deur.

Good communication, good selection of products

Even though they didn't have my item in stock, they immediately send me an email with the option to change it or wait until it was back. Very fast delivery.

Perfecte en snelle levering met de gevraagde lengtes prusikkoord.e

Duidelijke produktomschrijvingen. Perfecte en snelle levering van de gevraagde lengtes prusikkoord. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

TOP service!

snelle levering; degelijke verpakking; product geheel zoals verwacht! graag tot een volgende keer!

Positief

Goede info en communicatie.

Super service!

Ruim aanbod, goede voorraad en super service. Onlangs prusiktouw besteld en twee stuks verkeerd ontvangen; e-mail gestuurd en twee uur later het bericht gekregen dat de juiste producten meteen zijn opgestuurd. Super afhandeling!

Uitstekende service en opvolging.

Klimwinkel staat in nauw contact met zijn klanten. De opvolging is uitstekend en het aanbod erg uitgebreid. Bedankt voor de service!

Makkelijk en snel

Duidelijke website en ik word goed geinformeerd. Mijn bestelling was supersnel verwerkt en de volgende dag al binnen. En dat tijdens de decemberdrukte.

Snelle en correcte levering, niet vanzelfsprekend in deze tijd.

In coronatijd toch volgende dag geleverd, verdient een pluim

Goede informatie over de producten en de levering, goede service!

Goede informatie over de producten en de levering, goede service!

Snelle levering, goede service

Prima aanbod van klimspullen, levering is snel en ze denken graag met je mee

Prima materiaal geleverd

Snelle levering.

Gebruiksvriendelijke webshop & prettige communicatie.

Bestellingen netjes uitgeleverd, snelle en persoonlijke berichtgeving bij beperkte voorraad en aanbod alternatief product.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!