Heel goede service, snell levering en goede ondersteuning van de klantendienst

Niks op aan te merken, zeer tevreden met het aanbod en dr service

Klimwinkel heeft mij perfect geholpen met het bouwen van een trainingswand!

Ik ben even langsgegaan bij de showroom waar ik snel en professioneel geholpen werd en kreeg uitstekend advies voor het bouwen van een trainingswand bij mij thuis.

Goed en snel

Veel keus tegen een goede prijs en altijd een snelle levering. Kortingen vallen wel wat tegen.

Snelle bediening.

Snelle levering. Snelle rechtzetting na onvolledige levering.

Zeer tevreden over de service

Bestellen en leveren gaat vlot en er is een ruime keuze

So far so splendid

1 artikel besteld dus niet veel ervaring, maar goede communicatie en kwaliteit was naar verwachting.

goeie service

De levering kwam veel later dan verwacht, maar was door corona. Iedere keer als ik belde hielpen ze mij direct en zochten direct uit waar de levering zat . Ik word op de hoogte gehouden als er een verandering in kwam. Vriendelijk personeel.

Zeer goed, snelle en correcte levering

Opzoeken snel en duidelijk, gevolgd door een duidelijk en snelle bestelprocedure en afgesloten met een snelle en correcte levering!!

Snelle service. Goede kwaliteit.

Alweer snel en netjes geleverd!

Zelfs in lockdown mooi op tijd geleverd.

Vlotte bestelling en bezorging

Ik ben heel erg tevreden met hoe snel de hangboard die ik heb besteld aan is gekomen, en hoe vlot het online winkelomgeving werkte. Ook is het fijn dat schroeven erbij bezorgd waren om het monteren makkelijker te maken.

perfect!

Het bestelde materiaal werd in uitstekende conditie geleverd en dit binnen een zeer kort tijdsbestek ondanks de werkdruk waaronder alle distributiecentra staan. Over de kwaliteit van het materiaal kan ik op dit moment weinig schrijven aangezien het onder de kerstboom ligt :), maar het lijkt alleszins veelbelovend.

Na het niet kunnen inwisselen van een cadeaubon na contact direct antwoord en via mail zeer vlot kunnen bestellen! Groot aanbod, correcte prijzen, vlotte levering, goede service.

Soepel en snel!

Makkelijk besteld en de volgende dag al in huis. Mooi afgewerkt product, inclusief bevestigingsmateriaal.

Snel en duidelijk

De communicatie was helder en de service super snel

Super snel verzonden, vriendelijke service en goei spul!

Super snel verzonden, vriendelijke service en goei spul!

Snel en correct!

Bestelling werd snel behandeld en geleverd, alles perfect! Dankuwel

Topservice

Zeer snel een mail ontvangen dat de bestelde klimgordel niet op voorraad was en even kon duren, en of ze dan een andere konden sturen. Ik heb zelf besloten te wachten, maar wonder boven wonder kwamen diezelfde week nog de bestelde klimgordels binnen! Het contact was zeer vriendelijk en het informeren zeer snel!

Snelle eerlijke service

Correcte prijzen Snelle levering Vlotte klantendienst

Helemaal top!

Als je van de klimwinkel niet harder gaat klimmen....

Prachtige service

Het bestelde Art was niet meer in voorraad, er werd een alternatief voorgesteld met een leuke korting.

Geweldige winkel met persoonlijke aandacht.

Klimwinkel...altijd goed! En de prijzen zijn ook scherp!

Goede snelle service, maar weinig op voorraad

Onlangs heb ik Klimschoenen en klimsokken besteld. De klimsokken waren niet op voorraad en de klimschoenen kreeg ik snel opgestuurd. Na een keer geprobeerd te hebben vielen de klimschoenen te klein en heb ik ze teruggestuurd voor een maat groter. Deze was helaas ook niet op voorraad. De klimsokken en de grotere maat schoenen zouden pas in het voorjaar beschikbaar komen, waardoor ik genoodzaakt ben om deze beide ergens anders te bestellen om door te kunnen gaan met boulderen in de winter. Het zou natuurlijk ook kunnen dat het probleem bij La Sportiva ligt. De service daarentegen, is snel en goed.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!