Vlotte en correcte bezorging

Op de site alles vlot gevonden, prijs kwaliteit is goed. Vlotte bestelling en levering. Een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteitsvol klimmateriaal.

Top shop

Top shop

Ruime keus, fijne website

very professional

Everything go well. The product was avalable, the shipping was fast, the shoes are perfect, the customer service fast and kind

Volgens verwachting

Product was netjes optijd geleverd en voldoet aan omschrijving

Transparante communicatie

Je wordt over de status van je bestelling duidelijk en op tijd geinformeerd

Alles perfect gecommuniceerd en geleverd

Perfecte levering !!

Snel geleverd, retourzending snel verwerkt.

Schoenen vielen veel kleiner dan verwacht waarvoor meerdere schoenen terug gestuurd moesten worden maar de verwerking hiervan was net als de levering snel en probleemloos.

werkt perfect

De aankoop van Petzl Glacier pickel 60cm is mij erg bevallen. Het geeft een de juiste ondersteuning tijdens het traverseren over de gletsjer, Grossglocker. De spike aan de onder kan van pickel gaat makkelijk door de ijs/sneeuw laag heen. Zelf heb ik de "Petzl Pick and Spike Protection" erbij gekocht. Deze passen goed en neem de kans op schade aan de je tas erg af! Zeker een aanrader om erbij te kopen.

heel positiv

Gemakkelijk bestellen, gemakkelijk betalen, snelle levering. Zo moet de online handel zijn! Klimwinkel is!

Goeie communicatie en vlotte levering. Top!

Er was een bepaalde lengte touw niet meer voorradig. Er werd een goed alternatief geboden en dit is vlot geleverd. Helemaal tevreden.

Mijn droomwinkel

Eerst leek het bestelde niet leverbaar en zou ik heel lang moeten wachten ... en toen kwam het toch snel :) Vind jullie super in alles (zal wel aan mij liggen ben net papa geworden)

Super nice client service

I tried to order a belaying device and unfortunately it was not available, but i got a personal email with a suggestion of alternatives for the same price and quality. Given the prompt reaction from client service I got my new belaying device on time!

Goede prijs kwaliteit

Na telefonisch contact goed advies gekregen en blij met mijn bestelling.

kreeg wat ik zocht

uitstekend product, moest wel ff zoeken omdat product niet in zoekopdracht naar voren kwam.

Snel geleverd en zeer degelijk materiaal

Vlot overzicht op de website Gemakkelijk te bestellen en bijzonder snelle levering

Prima, snelle levering

Snel en goede levering

Alles wordt goed geleverd en snel.

topservice

Er werd een foute gripmaster geleverd maar dit werd zeer snel en vriendelijk gecorrigeerd en gecompenseerd.

Snel en makkelijk!

Snelle levering!

Prettig

Heb alles goed gekregen en de site is overzichtelijk

Snel geregeld Houden zo

Erg goed

Snelle levering goede producten voor een goede prijs!

Prima (web)winkel met ruim assortiment

Van tevoren even opbellen om te overleggen of de artikelen waarin je geïnteresseerd bent op voorraad zijn ( en in de juiste maat). Daarna in de winkel wordt je vakkundig geholpen en je krijgt nog 10% korting ook!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!