Prima afhandeling

Door gedoe met kortingscode dubbel besteld en zonder problemen opgelost. Een bericht erover was nog beter geweest, maar uiteindelijk zorgeloos afgehandeld. Prima dus.

Veel aanbod, levering kan een paar dagen duren maar dat vind ik prima. De producten zijn van goeie kwaliteit! Top

Perfecte service en product

Heb een cadeautje gekocht voor mijn vriend (mok met klimgreep) en hij is er hartstikke blij mee!

Goede snelle levering

Zeer tevreden over de communicatie en levering.

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie over producten die niet op voorraad zijn. De andere producten werde snelle geleverde.

Vlotte levering

1× bestelling geplaatst, de dag erna geleverd. Ook overzichtelijke website, dus voor mij op het eerste zicht alles dik in orde.

Bestelling lag meteen klaar

Levereing was perfect, alleen zag het potje creme er in de webshop groter uit dan het in werkelijkheid was.

Vlotte levering

Vlotte leveringgoede prijs kwaliteit

Goede overzichtelijke webwinkel.

Prima.

Snelle levering,

snelle levering en goed verpakt etc...

Prima prijzen, goede producten, perfecte service.

Tja, wat moet ik zeggen wat niet al in de titel staat? Misschien dat op de site ieder artikel ook nog eens uitvoerig beschreven word? Bijzonder handig voor de beginner! Als je bij klimwinkel het verkeerde artikel besteld heb je dat aan jezelf te danken want dan heb je niet goed gelezen!

Mooie spullen en snel geleverd.prima prijs

Snel besteld, snel geleverd, goed product

Zeker apparaat en Edelrid Ohm besteld. Werden volgende dag geleverd en zijn goed verpakt. Tijdens het proces goed op de hoogte gehouden over de afleverstatus

Vlotte aankoop

Vlotte aankoop, met korting

Snelle service, prettig contact met klantenservice

Snelle service, prettig contact met klantenservice

Awesomeee

heb een helm gekocht en hij zit op en is prachtig !

Gemakkelijk, snel geleverd en goede kwaliteit

De holds die ik heb besteld waren niet in stock, het zou een week duren. Uiteindelijk waren ze na 4 dagen thuis aangekomen! Dus heel snel. Nadien nog holds besteld, super goede kwaliteit en had alles wat beloofd was in de omschrijving.

Zeer snelle service!

Zeer snelle service!

Guud!

Goed!

Super ervaring

Alle spullen keurig de volgende dag in huis en zeer goede kwaliteit, erg tevreden!

Met de Klimwinkel naar de top!

Keurige en snelle levering

Keurige en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Goede informatie en snelle levering

Op de site makkelijk mijn producten kunnen vinden en bestellen. Levering ondanks drukte toch snel uitgevoerd.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda