Snelle levering en producten zoals omschreven

Levering van de producten was binnen 2 werkdagen. De producten zagen eruit zoals omschreven op de website.

Snelle levering met goede producten

Heb een paar keer besteld bij KlimWinkel.nl. Ben altijd tevreden geweest.

Perfect en duidelijk

Super fijne website en uitleg. Levering snel en netjes verpakt. Hier kom ik terug

duidelijke webshop en snelle levering

Je vindt snel wat je zoekt en de levering laat niet op zich wachten. Top!

Duidelijke website met veel informatie

Goede producten met veel uitleg. Ik wist niet welke klimschoenen ik het beste kon bestellen. Maar hier werd ik goed bij geholpen. Uiteindelijk een paar klimschoenen besteld, ze kwamen snel en doen wat ze moeten doen zoals omschreven.

Besteld en de dag nadien geleverd

Perfect zoals gewoonlijk Eerst een mail om me te verwittigen dat een deel van de bestelling nog niet voorradig was (zoals op de website al stond), een uur nadien een mail dat alles verstuurd is. Dat is pas snelle service!

Goeie ervaring

Goeie service, snel en vriendelijk geholpen.

Ondanks niet op voorraad binnen 3 dagen bezorgd.

Ondanks dat 1 van mijn bestelde producten niet op voorraad was, werd de gehele bestelling na tweeënhalf dag bezorgd. Prima service.

Groot aanbod, doen wat ze beloven

"Volgende dag bezorgd" is ook echt zo. Duidelijke emails over de bestelling. Helemaal top!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Alles vlot kunnen bestellen, en vervolgens alles goed verpakt snel toegekregen.

Wat een topbedrijf

Met spoed touwen nodig voor klimwand van onze school. Gebeld met het bedrijf voor advies en de volgende dag de perfecte touwen in huis en dus konden de leerlingen weer klimmen.

Zelfs in speciale / drukke tijden, snelle en correcte levering.

Ondanks alle aanpassingen die we met z'n allen hebben moeten doen, en de drukke tijd die er aan zit te komen, nog steeds een snelle en correcte levering! Blij met mijn nieuwe Skwama's, ze komen als geroepen!

Goede spullen, snel geleverd

Al meerdere bestellingen bij Klimwinkel gedaan altijd snel in huis en netjes verpakt. 1 puntje minder, want relatief hoge verzendkosten vergeleken met andere winkels.

Simpelweg goed

Als nieuwe klimmer wist ik nog niet wat ik precies nodig had voor hangboard, dus had ik een email gestuurd. Ze hebben mij het verschil van materiaal uitgelegd en een artikel van een van hun beste borden. Heb dit aandachtig bekeken en goed geholpen geweest. Uiteindelijk een keuze gemaakt, gekocht, paar weken moeten wachten (ze hebben mij goed op de hoogte gehouden, het bord moest nog in stock komen) en het bord is toegekomen met een flyer voor goede trainingen te volgen. Ze zullen mij nog zeker terug zien!

Een uitgebreid aanbod aan faire prijzen, meet geregeld acties. Bij het aanpassen van de winkelwagen was er een probleem opgetreden waardoor een verwijderd product toch nog op de afrekening kwam. Dit werd achteraf snel rechtgezet en de levering was nog snel onderweg. Goede service.

Dé shop voor klimmers!

Prima webshop voor klimmers. Ik winkel met plezier bij deze shop.

Super goed

Prima levering en snel.

Super tevreden!

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Ik ben erg tevreden over de bestelde producten! dankjewel!

Goede ervaring, snelle levering en product was in orde

Top winkel en service

Snelle service, goede producten

Het pakketje werd snel geleverd en de bestelde producten zijn van goede kwaliteit.

Duidelijk en snelle levering. Goed verpakt . Grts Dennis

Snelle bezorging, mooi assortiment!

Een aantal keer een bestelling gedaan. De producten zijn snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Heldere en snelle communicatie

Ik bestelde een slaapmatje bij de klimwinkel. Dit kon door omstandigheden pas enkele weken later geleverd worden. Op zich was dit niet zo leuk maar ik ben echt onder de indruk hoe het team van de klimwinkel hierover communiceerde. Ze stuurden me meteen een mail om me hiervan op de hoogte te brengen én ze boden me een alternatief matje aan dat sneller geleverd kon worden. Vervolgens bleven ze me heel goed op de hoogte houden van de stand van zaken. Dit soort communicatie is een voorbeeld voor vele andere (online) winkels. Ik ben echt onder de indruk! Zo zie je maar hoe een goede aanpak van problemen een klant uiteindelijk kan achterlaten met een zeer tevreden gevoel!

goede kwaliteit en snelle levering

Ik bestelde 200 stuks m10 inslagmoeren. De kwaliteit ervan is heel goed en de levering gebeurde snel.

Prima. Snel verstuurd!

Prima.