Snel, goede productomschrijving, leuke aanbiedingen

Voor 17 uur besteld, morgen in huis is echt zo! Van eerdere bestellingen weet ik dat ook vragen snel beantwoord worden. Prima service dus.

Snelle levering, mooi product

Goed.

Het pakje is wat later geleverd wegens de enorme drukte als gevolg van meer online verkoop tijdens covid... Doch zeer goede opvolging.

Vriendelijke en goede communicatie!

Er waren een aantal materialen die ik had besteld waarop levertijd zat. Daarom had ik na de bestel bevestiging de vraag gesteld hoelang het zou duren en of ik de andere materialen die wel op voorraad waren (i.v.m. feestdagen) misschien alvast kon ontvangen. Uiteindelijk heeft men geregeld dat ik al de volgende dag alle spullen in huis had. Dat is natuurlijk fantastisch!

Supersnelle levering

Prachtige producten

goede service

Snelle en goede service,binnen de gestelde tijd de bestelling in huis. Ga zo door!!

Producten worden snel geleverd, eventuele vragen worden snel en netjes beantwoord. Producten zij van goede kwaliteit.

Makkelijk besteld en snel geleverd

De eerste keer besteld; groot assortiment en goede productinformatie

Super! Betrouwbaar en snel!

Super snelle reactie na bestelling en heeel snelle levering! Een artikel was niet op voorraad maar al wel betaald. Geld stond de volgende dag weer op mijn rekening.

Snel geleverd, volledig naar tevredenheid!

Great

heel goed materiaal en een levering op tijd meer hoeft het niet te zijn thanks

Fijne webshop !

Fijn webshop

Helemaal prima!

Makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis! Heel fijn.

Eenvoudig bestellen, levering volgens verwachting en naar tevredenheid.

Duidelijke communicatie!

Eigenlijk kan je pas echt een winkel totaal beoordelen als er iets mis is gegaan en je kan zien hoe dit wordt opgelost. Maar de duidelijke communicatie en makkelijke mogelijkheid om in contact te komen bevalt me.

Goed assortiment, makkelijk bestellen en geleverd en attente klantenservice

Nu 3 keer besteld bij Klimwinkel en elke keer heel tevreden met het aanbod op de website, de levering, prijs en kwaliteit van de producten. Klantenservice reageert ook snel en attent.

Zeer vriendelijke en goede service

Groot aanbod, Snelle verzending, vriendelijke service via mail!

Keurig geleverd wat besteld is

Snel geleverd, overzichtelijke site

Ik had niet opgelet bij het bestellen van een product. Het was niet op voorraad. Netjes een mailtje gehad of dit wel klopte omdat de levertje dan wel een stuk langer werd. Meteen omgezet in hetzelfde product maar dan een kleur die wel op voorraad was. Soepel en netjes.

zonde van bpost voor de rest zeer tevrede

Ik bestelde een pakje en hou er rekening mee dat vanwege corona dit wat langer onderweg gaat zijn. Toch kreeg ik de volgende dag al een tracking met het bericht je pakje is opgehaald door de post en zal morgen bij jou bezorgt worden. Heb nog 7dagen mogen wachten op Bpost. Producten zelf zijn top. Zeker voor wat ik ze gebruik. En de klantenservice doet zeker een goede job met antwoorden op vragen.

Goede opvolging van mijn bestelling

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de BO van mijn bestelling

Jarenlang al topservice

Online bestelgemak, betrouwbaar en tegelijkertijd persoonlijk contact als iets een afwijkende levertijd heeft. Daardoor blijf ik terugkomen!

Perfecte service

Prettig en snel in de communicatie. Snelle levering!

vlotte website, snelle levering

Erg blij met de klimspullen

Pas gestart met klimmen dus mijn aller eerste klimset heb ik bij de klimwinkel gekocht. Aangezien er niemand thuis was had de pakketbezorger het pakketje tussen het raam geduwd dat op kiep stond. Daardoor heb ik het materiaal meteen de dag nadat ik het besteld had.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda