compleet aanbod en snel in huis

Eerste ervaring met klimwinkel. goed en ruim aanbod en snelle levering.

Bestelling nog niet ontvangen.

Vorige week hoofdlamp besteld. Er was iets fout gegaan met adresgegevens. Heb en mij vriendelijk mailtje gestuurd. Dan heb ik dat in orde gebracht. Nu een kleine week later. Door covid-19 wss wat vertraging. Maar ik ga er vanuit dat dat wel in orde zal komen komende dagen. Groetjes.

Altijd topservice

Al jaren bestel ik met enige regelmaat klimspullen bij Klimwinkel. Prima prijzen en ook topservice als je het een keer nodig hebt. Daar kunnen veel bedrijven een puntje aan zuigen qua aftersale.

Snel, goeie kwaliteit, niet te duur!

Hartstikke snel in huis en ik ben blij met de spullen. Dank!

Snel en makkelijk bestellen

Helaas geld dat niet voor de bezorging van postnl

plezierig bestelproces

Mooie website met een veelheid aan artikelen, gemakkelijk bestellen. Keurig op tijd afgeleverd, zeer tevreden.

Snelle verzending

Exact de karabijn die ik zocht en de volgende dag al in huis. Super snelle service

Goeie spullen, snel bezorgd!

Snel geleverd, goede prijs, prima assortiment

Maandag besteld, dinsdag in huis. Goedkoopste prijs die ik online kon vinden. Enige minpuntje is dat het wordt bezorgd die DHL, die in de wijk nogal eens een dag later bezorgen dan beloofd.

Binnen 24 uur had ik mijn pakket!

Helemaal goed!

Super prettige service!

Ik had een klim harnas besteld. Deze was helaas niet meer op voorraad (wat ik zelf niet had gezien per ongeluk). Ik kreeg een hele vriendelijke e-mail over de situatie waarin ik zelfs de keuze kreeg om af te zien van de aankoop. Uiteindelijk werd het harnas alsnog vrij snel geleverd. Helemaal top!

Fijne webshop met snelle levering

Gespecialiseerd assortiment; zonder al te veel zoeken heb je precies wat je nodig hebt. Daarnaast ook snelle levering.

Goede prijzen, snelle levering

Als beginnend klimmer heb ik snel alles gevonden wat ik nodig had op jullie website. Daarnaast was het er in ongeveer een dag!

Makkelijk besteld, volgende dag in huis en functioneerd prima. Top

Prima levering maar erg moeilijk uit de verpakking te krijgen.

Mijn GriGri zat zo vast in de verpakking dat ik het er bijna niet uit kreeg. Verder prima service. Het was er snel en zat verder goed verpakt.

Snel geleverd, goede kwaliteit product

Snel geleverd in vergelijking met andere winkels waar het een aantal dagen duurde. Hier ga ik zeker weer bestellen!

Goede ervaring

Kwaliteitsproducten, bestelling ging soepel en goed

De website is duidelijk en er wordt veel informatie gegeven. Je kunt makkelijk heen en weer navigeren door de site. Bestellen is makkelijk. Je krijgt meteen een mail en je wordt goed geïnformeerd over alle stappen van de bezorging. Mijn product was goed verpakt. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling!

Snelle goede levering

Ruim assortiment goede deals

Op voorraad, snel en netjes

Kom niet kiezen voor de verjaardag van mn zoon. Uitgebreide webwinkel. Snel en nette bezorging.

Pretzl hoofdband

Goed advies en vlotte levering

De bestelde zaken waren zeer snel ter plaatse en goed verpakt.

Snelle levering, voordelige prijs

In vakantieperiode en coronatijd toch een vlotte levering. Ook scherp geprijsd. Een aanrader.

precies als verwacht

Snel gekregen. Niet overdreven verpakt. Geen (extra) plastic.

Geen problemen!

Geen problemen gehad. Prijs is goed en geen hoge verzendkosten. Product omschrijvingen zijn duidelijk.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda