Snelle levering, goede service.

Snel bericht over de verwachtte levertijd, snelle levering en goede service ook wanneer iets toch niet helemaal bevalt. Snelle reactie op vragen en uitgebreid meedenken.

Prima levering en goed product.

Snelle levertijd voor mijn product! (Metolius simulator 3d). Kwam prima en op tijd aan.

soepel en snelle respons

Omdat de levering van iets wat niet op voorraad was langer zou duren dan het aangegeven aantal werkdagen, werd ik gecontacteerd met de mogelijkheid iets anders te bestellen. Die communicatie verliep vlot. Ook het nog iets toevoegen aan de bestelling werd soepel afgehandeld. Klein minpuntje : op de website zie je in bepaalde gevallen pas als je doorklikt op een artikel dat het niet in voorraad is. Dit is als artikels bij "aanbevolen producten" staan onderaan een pagina waar je één artikel bekijkt.

Bestelling iets later dan verwacht

Mijn bestelling kwam iets later dan de beloofde 2 dagen. Op zich geen groot probleem maar hou hier rekening mee. Voor de rest alles perfect in orde

Snelle goede service

Maandag besteld en woensdag in huis, super service echt waar!!!

Topservice en -materiaal

Altijd leuk om bij klimwinkel te bestellen! Een mooie webshop, snelle levering en kwalitatieve producten. Een aanrader!

Mooi hangboard, precies zoals op de foto. Alleen jammer dat er stond 'voor 17u bezorgd, de volgende dag in huis', terwijl ik het pas een dag later in de avond kreeg. Mogelijk omdat het zondag was toen ik het bestelde, maar toch net jammer.

Ongecompliceerd en duidelijk kooptraject!

Ongecompliceerd en duidelijk kooptraject!

Zeer klantvriendelijk

Mooi assortiment. Scherpe prijzen. Werken met postnl!

Topservice!

Heel groot aanbod en erg goede communicatie! Mijn orders en vragen zijn goed en vlot behandeld!

Goed op tijd

Dik in orde!

goede service en site en doen wat ze zeggen en leveren snel

wat een heerlijke site alles duidelijk en goed te vinden

zeer goede, snelle hulp en coulance!

Enige tijd geleden een gordel met korting gekocht die na een paar keer klimmen toch iets te groot bleek te zijn. Gordel werd inmiddels niet meer met korting aangeboden. Na contact te hebben gehad met de klimwinkel dezelfde gordel mogen bestellen met de korting die ik bij de eerste gordel kreeg! Super goed geregeld, reactie terug binnen een uur en gordel dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag binnen. Top ervaring, betrokken medewerkers.

Ik ben tevreden

De procedure om te bestellen was duidelijk en makkelijk. Mijn pakketje was daarna snel binnen

Per ongeluk werd het foute item verstuurd. Dat werd uitstekend opgelost. Een dag later had ik al het juiste artikel in huis! Prettig contact met de klantenservice.

Ze doen alles wat men moet doen

Goede duidelijke website. En de verzending is gewoon goed

Snelle levering!

Snelle bezorging

Binnen 2 dagen bezorgd. Goede broek voor goede prijs!

Fijne service, coulant en meedenkend.

Erg tevreden met de verwerking van mijn bestelling. Een artikel was niet op voorraad, wat jammer is, maar er werd meegedacht over een alternatief. Annuleren was geen probleem toen ik het ergens anders had gevonden, en er werd een coulante oplossing geboden om alsnog de bestelling zonder verzendkosten te kunnen versturen. Prima ervaring, zou zonder twijfel opnieuw een bestelling bij jullie doen.

Extreme klantvriendelijk

Grote bestelling geplaatst waarvan niet alles direct geleverd kon worden. Verkoper nam initiatief tot telefonisch contact en bood direct alternatieve producten en nazending van producten aan.

artikelen snel thuis

Ik ontving mijn bestelling snel en compleet.

Altijd goede ervaring gehad. Snelle levering.

Goede service en prijzen

top!

Levering correct en volgens verwachting

Bestelde artikel met levertijd. Kreeg na een paar dagen keurig email dat artikel nog niet voorradig was. Toen paar dagen later het artikel er wel was, lag het pakketje ook snel bij mij thuis. Zoals besteld.

Goede webshop

Klimwinkel.nl is de eerste plek waar ik zoek als ik nieuwe Gear nodig heb. Goede service en een ruim assortiment.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda