Goede service en goede producten

De klimbroeken die ik heb besteld zijn top. Op het bezorgen van de broeken heb ik niets aan te merken. Wat ik verder positief heb ervaren is dat de broeken compact werden verstuurd waardoor minder karton wordt verspild per pakketje.

Gewoon goed!

Tijdige en nette levering van het bestelde

Duidelijke website en supersnelle levering!

Gewenst product snel gevonden; goedkoper dan elders en heel snel geleverd.

Supersnel

Bestelling instant verwerkt een dag later bezorgd. Dank.

Goede communicatie

Product was niet besckbaar na bestelling. Correcte communicatie over vertraging en nieuwe leverdatum

Snel en professioneel

Ben heel erg te spreken over mijn ervaring met klimwinkel.nl. Snelle levertijden en goede prijzen!

Super snelle levering en alle producten die je je als klimmer kunt wensen!

Ik ben super tevreden over Klimwinkel.nl! Niet alleen liggen mijn pakketjes meestal de dag na bestelling al op de deurmat, ook het aanbod van de producten is top. Een super ruim assortiment en altijd weer veel nieuw aanbod. Dankjewel Klimwinkel.nl, ik blijf een vaste klant ☺️.

Goed materiaal en snelle service

De collectie van klimwinkel heeft voldoende voor elke nood

Prima.

Snelle service en goed verpakt.

Snelle en correcte afhandeling

Product van zeer degelijke kwaliteit. Levering sneller dan verwacht.

Goede info, goede spullen, goede levering

Goede info, spullen, levering, prijs etcetera. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Ik heb een paar wat besteld bij de klimwinkel en heb nog nooit problemen gehad, service is uitstekend en het assortiment ook!

Snel het juiste product geleverd.

Flesje vloeibare magnesium besteld. Snel geleverd en helder gecommuniceerd.

Fijn bedrijf met goede communicatie

Prettig bedrijf om mee samen te werken. Komen afspraken na en helpen zoeken naar oplossingen.

Snel en correct

Snelle en correcte manier op de hoogte gebracht van aankoop en levering

Snel en prachtig

Snel en prachtig

De spullen zijn snel geleverd en van goede kwaliteit. Daarnaast waardeerde ik de uitgebreide productinformatie bij alle artikelen erg!

Geweldig!

Goeie website en mooie producten

uitstekend!

Alles komt snel en zoals het er uit ziet aan. Ik was blij verrast door het hoesje van de yy prisma bril voor t voorklimmen. Topservice

Mooie artikelen met goede bezorging.

Had s avonds een klimgordel besteld en deze werd netjes de volgende dag geleverd. Netjes verpakt. Niks op aan te merken en de klimgordel zat goed. En de prijs lag ook wat lager dan de gemiddelde webshop met klimspullen.

Ik ben erg goed geholpen, goede klantenservice en kwaliteit producten.

Ik had genoeg keuze uit producten en merken. Toen ik een vraag had werd ik goed geholpen via de mail. Ook vond ik het fijn dat ik op de hoogte werd gesteld van een product dat ik had besteld dat uit het assortiment was.

Snelle levering. Sterke prijs

Product was in promotie, dus een scherpe prijs. Vlotte bestelling en snelle levering.

Zeer tevreden 10/10!

Prima klantervaring, van start tot eind, zoals altijd!

Redelijk goed

Jammer dat het terugsturen van een simpel pakketje meteen €7,- kost. Maar voor de rest een goede winkel. Ze hebben qua klimschoenen nog lang niet alles maar het assortiment is redelijk breed.

Goede prijzen, vlotte verzending

Ruim assortiment, goede prijzen en vlotte verzending, ook naar België.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!