Goede en snelle service

Top dat je als NKBV lid korting krijgt! Ik had een oranje petzl reverso besteld, ik werd opgebeld dat deze helaas niet op voorraad was en of ik eventueel een andere kleur ook goed zou vinden. Dit was voor mij geen probleem en de volgende dag was het al in huis!

Mooie producten en snelle levering

Snelle verzending

Snel verzonden en netjes verpakt. Blij met het product!

Alles verliep perfect, niks op aan te merken

Top Service door een top Team

Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en steeds kunnen genieten van een top service en snelle levering.

Ik kocht al reeds 4 maal bij klimwinkel en telkens werden de pakketjes de volgende dag geleverd!

Klimwinkel biedt producten aan degelijke prijzen aan en worden zeer snel geleverd! Heel tevreden!!

Gewoon goed

De bestelling, betaling en levering verliep vlekkeloos.

Het was goed zoals het gegaan is.

Een artikel was niet in voorraad, zou wat langer kunnen duren, maar mocht toch mijn 2 artikelen na 2 dagen in ontvangst nemen. Jan

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Erg vriendelijk geholpen Uitstekende service Mooi assortiment

Levering duurde wat lang maar wel okee opgelost

Klimgrepen bestelt maar duurde wat langer heb ik de bestelling omgezet in een ander set en die had ik direct in huis.. Goed opgelost

Goede service, fijne winkel

Een door zeer gedreven en gemotiveerde mederwerkers gerunde winkel, waarbij voor een eerlijke prijs verschillende goede producten worden aangeboden. Een absolute aanrader!

Goed aanbod, snelle bezorging

Twee karabiners besteld, waren de volgende dag in huis. Verzendkosten wat aan de hoge kant maar dat is begrijpelijk voor zo’n kleine bestelling.

Makkelijk besteld, goede kwaliteit

Makkelijk besteld, goede kwaliteit.

Perfect afgeleverd met tracking en al! Binnen 24 uur geleverd zonder zorgen!

De helm kwam netjes verpakt aan, niets op aan te merken.

Perfecte service, laagste prijs

Één van de dingen die ik besteld had was niet op voorraad, Maurice heeft me hiervan op hoogte gesteld. En op m'n aanvraag is deze item dan van m'n rekening gehaald en het bedrag terug op m'n rekening gestort, zodat ik toch na 2 dagen m'n bestelling kon ontvangen.

Goede klantenservice

Er was een safebiner te weinig geleverd. Klantenservice gebeld en volgende dag had ik de biner in huis!

snelle levering, goed verpakt

Het artikel werd snel en goed verpakt geleverd. Het is een kado dus hoe het in het gebruik is weet ik nog niet.

Prima service.

Prima geholpen, aantal spullen kunnen zien om een goede keus te maken.

Alles goed en snel geregeld

De bestelling is uitgevoerd en geleverd zoals beloofd.

Alles ok

Wat ik besteld had was niet op voorraad netjes een mail daarvan gekregen. En toen het er weer was weer een mail dat het verstuurd wordt.

Geweldig wandellampje

Eindelijk een goed wandellampje gevonden; past goed en in een leuke kleur. Fijn dat het licht in 3 standen verstelbaar is.

Kwaliteit met goede service.

De spullen waren snel binnen en de site was duidelijk. Spullen zijn in goede staat en werken goed.

Met geduld, top bezorgd

Bestelling liet even op zich wachten, want niet op voorraad. Op tijd ingeseind dat het langer ging duren, met suggestie voor ander product. Gelukkig met geduld de bestelling binnen gekregen maar zeker niet in de tijd wat in eerste instantie op de site stond. Lag waarschijnlijk aan het merk-type product. Plus de huidige situatie in de wereld. Prima vakantie gehad met mijn oude spullen.

Top snelle levering.

Top bedrijf. Duidelijk en snelle levering en niet duur.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda