Snelle levering en goede producten voor een goede prijs

Zeer goed, alles is geleverd en super snel ook nog eens!

Uitstekende ervaring. Kwaliteitsspullen.

Artikelen waren even niet op voorraad, maar dat werd al correct aangegeven op de website en nogmaals met persoonlijke e-mail daarna bevestigd. Keurig dus.

Overzichtelijk shop met ruim aanbod

Wederom besteld bij deze shop. Ruime keuze uit hardware en andere benodigdheden. Optijd bestellen zorgt voor next day delivery, daar word iedereen vrolijk van.

Worth it

Quick, competitive price and well described.

Jammer dat de schoenen niet paste

Zeer snelle en goede service. Alleen klimschoen waren helaas echt te klein, en terugsturen was nogal een duur grapje. Dat is het enige minpuntje.

Goed geholpen, snelle levering, duidelijke info

De informatie op de site is duidelijk. De levering is snel. Er staat echter vandaag voor 17:00u bestelt, morgen in huis. Dit is niet het geval wanneer in het weekend bestelt wordt. Dan wordt pas dinsdag geleverd. Wat logisch is, maar ietwat verwarrend omdat op de site anders vermeld staat.

Uitstekende service

Helaas kreeg ik per ongeluk een gebruikt en defect product opgestuurd, na kort telefonisch overleg en een mail gestuurd met foto's van het defecte product is er direct een nieuw product opgestuurd.

alles goed behalve de adres toevoeging

Ik koop graag bij klimwinkel. snelle levering, goed assortiment en goede prijzen. Deze keer was de het adres alleen verkeerd op de doos gekomen. 1A in plaats van 1C daarom heeft het nu wat langer geduurd. anders was het zeker weer 5 sterren geworden.

Snel en probleemloos

Dinsdagnamiddag artikelen besteld, woensdagnamiddag al geleverd bij het gekozen postpunt. Netjes per mail op de hoogte gehouden en track & trace-code ontvangen. Ben een zeer tevreden klant.

Zoals altijd prima hulp en service

Als ik vragen heb dan zijn deze zowel per mail of per telefoon altijd prima beantwoord en is het helder wat ik moet bestellen/kopen.

Altijd goed en snel

Alles wat je nodig hebt op één website. Beter als buitenlandse sites.

Vlotte verwerking, op de hoogte gebracht van vertraging bij bestelling vanwege pandemie. Correct verpakt en verzonden.

Perfecte levering, werkpunt hieronder beschreven.

Snelheid van verwerking en telefonische ondersteuning zijn top! Wanneer men de betaling echter niet meteen bij het plaatsen van de bestelling uitvoert, maar bvb. 1 dag later, dan krijgt men geen automatische bevestiging dat de betaling goed werd ontvangen. Tot op het moment dat u de verzendbevestiging toegestuurd krijgt, bent u in het ongewisse over de goede ontvangst van de betaling. Hier is nog een kleine ruimte voor verbetering.

Snel en correct geleverd

Op vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend bij afhaalpunt. Helemaal netjes en op tijd om in het weekend nog te kunnen klimme

Goede service, meedenkend en snel.

Ze zijn snel in hun communicatie, zowel telefonisch als per mail. Denken mee in oplossingen en alternatieven. Zijn proactief met je order bezig in plaats van reactief.

top

Kan niet anders zeggen

Heeft een verbeterpunt

Bestelling online levertijd binnen 7 werkdagen .op voorraad...bleek niet te kloppen. Levertijd na 2 weken

Goede webshop

Overzichtelijke webshop, Snelle levering.

Een artikel dat ik terugstuurde werd zonder bezwaar geaccepteerd. Informatie hierover werd aan de telefoon beleefd en correct gegeven.

Mooie broek! Zit erg lekker

Ik heb de groene broek gekozen. De kleur is wel wat lichter dan op de foto. Hij zit heerlijk! Erg blij mee.

Bestelling binnen de gestelde levertijd ontvangen geen klachten

Proactieve service

Ik had een product besteld dat niet op korte termijn leverbaar was. Na een zeer vriendelijke mailwisseling hadden we binnen no-time een oplossing en kreeg ik alsnog de volgende dag m'n bestelling binnen (met een alternatief product).

Fijne service

Vanwege corona duurde delen van mijn bestelling wat langer, maar ben door het gehele proces van bestellen heen goed op de hoogte gehouden.

Keurig online winkel met een ruime keuze

Alle benodigdheden die je nodig hebt om de sport/sporten te kunnen beoefenen, zijn er te vinden. Verder worden wij iedere keer netjes geholpen mochten we vragen hebben via de telefoon.

Goede prijs en snel geleverd

Rond half 5 in de middag een klimgordel besteld op de website. De volgende dag was hij al met de post binnen.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda