Correct

Gekregen wat ik besteld heb, binnen de aangegeven tijd.

Snelle bezorging met hoge kwaliteit

Ik heb snel mijn gewenste hangboard ontvangen en kan zo zelfstandig trainen. Goede bezorging met veel zorg voor het product.

Heb snel de juiste artikelen gevonden en mijn bestelling was ook supersnel geleverd, denk binnen 2 dagen al, terwijl de leveringstermijn op de website stond 5 tot 7 dagen.

fijne winkel met een leuk assortiment

Ik heb hier vaker besteld, en ik vind klimwinkel een prettige winkel

Perfecte service, super snel en betrokken

De levertijd van 1 product bleek erg lang - meteen kreeg ik een bericht met daarin een direct leverbaar alternatief. De volgende dag had ik de spullen in huis

Generally good, but it isnt obvious when something is on backorder

Ordered new climbing shoes to arrive before climbing holiday, it wasn't clear on the website that they were on back order and so would not arrive in time. However they did send emails to keep me updated.

Zeer behulpzaam. Snel en vriendelijk.

Zeer snel en vriendelijk geholpen via de chatfunctie op de website.

Snelle levering en top producten!

De bestelling kwam snel en de communicatie van de webshop naar mij was duidelijk. Helemaal top!

Ik heb wel betaald, maar ze zeiden van niet, waardoor ik mijn pakket later kreekr

Ik heb wel betaald, maar ze zeiden van niet, waardoor ik mijn pakket later kreeg.

snelle en goed service

goeie website snelle levering goed product

Overzichtelijke website, snelle levering

Zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij Klimwinkel.nl. Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen en uitermate snelle verzending en levering. Ik zou deze webshop zeker aanbevelen en in de toekomst weer gebruiken.

Werkt helemaal zoals je verwacht en voor een mooie prijs

Top ervaring, heb mooie klim gemaakt. Aachensee is een aanrader

Top klantenservice

Ik had een deel van mijn bestelling snel nodig, maar een product kon pas volgende week geleverd worden. Middels mail en telefoon contact duidelijk gemaakt. Dit hebben ze top opgelost: een vervangend product en mijn bestelling op tijd binnen.

Lekkah bezag

Mooie spullen, lekkah geregalt. Ja toch!

Snel geleverd!

Bestelling werd vlot verstuurd en netjes verpakt geleverd. Prima service!

Heel tevreden met de service!!!

Heerlijk hoe snel en soepel mijn bestelling werd afgehandeld. Exact zoals beloofd.

Snel!

Top assortiment en snelle levering!

Erg snel, prima verpakking

Snelle bezorging

Teleurstellend

Teleurstellend, 20 meter touw is 30 cm korter dan besteld. Overige materialen zijn naar tevredenheid.

Duidelijke webshop, snelle afhandeling & verzending.

Overzichtelijke webshop. Producten snel gevonden. Besteld en de volgende dag in huis.

Great product at an awesome price!

Bought climbing shoes from Klimwinkel at a great price. Fast delivery too!

Ruime keus en snelle levering

Fijne overzichtelijke website met veel keus. Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd.

Zeer klantgericht

In alle opzichteb

Prima spullen en goede service

Snel geleverd en spullen van degelijke kwaliteit. Bij niet passen van broek geen probleem om te retourneren.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda