Goede, snelle service

Goede snelle service

Nette levering

Mijn bestelling is netjes geleverd en ben tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Minpunt is dat product niet op voorraad bleek, wat bij bestellen niet stond vermeld. Hier wel direct een mail over gehad, maar daarna geen updates meer. Zelf na week gemaild en netjes antwoord gehad en product werd direct toegestuurd.

Snelle levering goeie service

Correct, snel en meedenkend

Voor mij helder om hier mijn klimspullen te bestellen. Als opleider in de Outdoor merk ik dat de mensen van de Klimwinkel weten waar het over gaat.

goede keuze, en snel geleverd

snelle levering, volgende dag al binnen. en de maat beschrijving voor broek klopte dus hij paste, was misschien zelfs nog wat aan de grote kant.

makkelijke site, snelle levering

Super goede service

Ik heb een klimgordel besteld en had hem de volgende dag al in huis.

Artikel beschadigd door gebruik van te kleine doos, fijne afhandeling van klacht

Ik had een topoboek gekocht, deze was echter in een te kleine doos verzonden waardoor het product beschadigd was. Deze klacht werd echter zeer snel en professioneel afgehandeld, waardoor ik mijn beoordeling heb aangepast naar een voldoende

Uitstekend geholpen!

Na mijn bestelling werd ik benaderd door klimwinkel over het bestelde. De sling van de sliderset zou verouderd zijn. Of ik een alternatief zou willen of voor de verouderde sliderset ging. Uiteindelijk de bestelde gekregen inclusief een nieuwe sling. Naar mijn idee, helemaal top.

overzichtelijke site en goede spullen

De informatie die je als klimmer nodig hebt staat heel overzichtelijk op de site. Dat maakt dat je goed kunt kiezen en precies dát uit kunt zoeken wat goed bij je past.

De afwikkeling van mijn bestelling was prima.

Prima service en snelle afhandeling.

Snelle en goede levering!!

De levering was snel en correct. Bij een vraag werd ik vriendelijk verder geholpen. HEEL tevreden

Snelle levering en prima product

om 17 uur besteld en de volgende dag in huis. Supersnel en nette afhandeling van de bestelling! Top!

goed geprijst en met een uitstekende service

leveringsproblemen bij de leverancier zijn door klimwinkel helder gecommuniceerd en zijn bijzonder goed opgelost door levering van een duurder alternatief voor dezelfde prijs.

Goeie duidelijke site, snelle correcte afwikkeling. Gewoon zoals het hoort dus.

Een supper webshop die ook snel levert!

Alle klimgear is keurig geordend in duidelijke categorieën, het is gemakkelijk om te vinden wat je wil.

Teleurstellend

Na mijn bestelling kreeg ik een bericht dat niet alles op voorraad was maar na twee weken kon als geheel verzonden kon worden. Omdat ik toch geen haast had leek mij dit prima. Twee weken later heb ik contact opgenomen en alles was op voorraad en zou weer verstuurd worden, even later kreeg ik een bericht dat er weer andere artikelen niet op voorraad waren en dat ik alsnog niet alles zou ontvangen wat ik in eerste instantie besteld had. Hoewel ik het geld voor het niet te leveren artikel terug heb gekregen en de rest van de bestelling vlot in de post had is het nog steeds niet alles wat ik besteld had. Ik vind dit met name vervelend omdat op het moment van de bestelling wel gezegd kon worden dat artikel A niet geleverd kon worden en dan twee weken later blijkt ook opeens artikel B niet geleverd te kunnen worden of dat een deel van de producten die ik besteld had alweer verkocht zijn aan iemand anders. Mijn ervaring is dus twee weken wachten voor een order die zoizo incompleet zou zijn ongeacht hoe lang ik zou wachten. teleurstellend

Snelle levering, fijne producten!

Super blij met mijn nieuwe schoenen! Ik had ze de volgende middag al in huis, en kon savonds al lekker gaan klimmen!

Duidelijke site, snel geleverd, erg goed product

Super service van Raymon

Wooooow super service & mega snel geleverd. Top. Dank Raymon. Hartelijke groet Nascha YogaValley

Perfecte service

Als er iets niet is wat er wel zou moeten zijn, reageren ze direct en helpen ze wat in een vermogen om jou van dienst te zijn.

Vriendelijk, correct

heel goede ervaring en mooi product voir scherpe prijs

Tevreden

Snelle levering, alles in goede staat ontvangen en heel tevreden over mijn aankoop

Het gevoel dat dit een klimwinkel is met een klimmershart!

Vlotte communicatie, zonder problemen te snelle bestelling geannuleerd en heldere communicatie over nieuwe bestelling (voorraad, verwachte levertijd,...).

Snelle levering, goede informatie

Levering correct en binnen 2 dagen. Op de website duidelijke omschrijving van de producten en ook weergave van de voor- en nadelen zodat je een gewogen besluit kunt nemen.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda