Altijd goede service

Vrijdag middag onderweg naar klimgebied in België wilde we nog snel even wat spullen hebben... Maar file en daardoor net niet op tijd om voor sluit langs te komen. Telefonisch contact gehad en samen tot een prima oplossing gekomen. Net als voorgaande keren top service!

Klimwinkel heeft een breed aanbod en door de uitgebreide uitleg op de site heb ik mij goed kunnen or

Snelle verzending. Duidelijke uitleg op de site. Goed product. Helemaal top!

Top winkel!

Wat een fijne (web) winkel is Klimwinkel! Leveren vlot, communicatief vaardig en hebben de juiste spullen. Geen twijfel, als ik wat nodig heb op het gebied van outdoor/klimmen bestel ik hier.

Altijd netjes geregeld

Alle orders tot nu toe waren netjes behandeld, zoals het hoort. Ook nette prijzen

Enorm snel geleverd!

Ik had de beastmaker 1000 besteld. Een dag later stond hij bij me voor de deur! Perfect verpakt.

Mooie spullen, prettig contact, snel geleverd

Heel fijn shoppen en echt waar krijgen voor je geld.

Perfect!

I often buy climbing gear from Klimwinkel. It's always been great gear, quickly delivered. Once I received the wrong item and they helped me return it and sent me the correct item quickly. I keep coming back!

Netjes geholpen, goed meegedacht! Klasse

Zeker een aanrader om daar te gaan winkelen.

Snel en duidelijk

Overzichtelijke site waar ik snel en duidelijk mijn keuze kon maken.

erg goed geholpen!

Vooraf telefonisch contact gehad en vragen gesteld over de juiste maten (gordel/schoenen). Vanaf afstand is het toch lastig vooral met klimschoenen maar met behulp van een medewerker de juiste keuzes kunnen maken, gordel en schoenen passen perfect.

Zeer tevreden, goede service, minpuntje al paar keer voorgevallen iets besteld waar levertermijn 5-7werkdagen bijstaat maar blijkt dan niet meer op voorraad te zijn, echter goed opgelost nadien

quick, good quality

I am happy with the service of Klimwinkel.nl. As they are quick in replying to e-mails, the products are of good quality and the prices are fair.

UIT VOORRAAD GELEVERD DE VOLGENDE WERKDAG

GOEDE KLANTENSERVICE MET SNELLE E-MAIL REACTIE

Super service

service was geweldig. Kleur die besteld was was niet op voorraad. Werd keurig een andere kleur aangeboden zodat we de spullen binnen hadden voor onze eerste boulder ervaring. Snelle levering

Goede verwerking, spijtig van betalingsproblemen.

De webshop is goed opgebouwd en ik kon snel mijn keuze maken en mijn bestelling ingeven. Bij het betalen via QR code en Bancontact liep het mis : dit lukte zelfs bij verschillende pogingen niet. Positief is wel dat ik een mail kreeg die dit meldde en met een link waarmee ik met één klik kon betalen. En de volgende dag lukte dat weer wel. Na betaling werd er alles aan gedaan om mijn bestelling zo snel mogelijk te versturen.

Goed service en snelle reactie

Had een kwestie met een aankoop, welke goed is afgehandeld door de servicedesk.

Goeie spullen, veel keus

Ik had veel keuze, ook uit veel merken. Misschien een idee om aan te geven welke spullen nou echt top kwaliteit zijn en welke wat minder. Als coolblue bijvoorbeld, voor ieder product hebben ze wat pluspunten en wat minpunten onder elkaar gezet, als extra hulp voor de consument

Gemakkelijk!

Overzichtelijke website, snelle afhandeling, netjes verpakt.

Prima prijskwaliteit-verhouding

Gemakkelijk besteld. Prima prijs. Verzending duurde iets langer dan verwacht.

Helemaal goed

Mijn bestelling kwam heel snel binnen, precies op tijd voor de vakantie.

Goed prijzen en snelle levering

Bij de klimwinkel vind ik altijd de beste prijs en als je product in voorraad is word het snel geleverd.

snelle en correcte levering

Vlotte klantenservice

Had twee zaken besteld waarvan één een langere levertermijn dan gedacht. Dit werd mij vrij snel gemeld en de bestelling werd onmiddellijk aangepast naar mijn wensen. Goede service.

Fantastisch!

Deze mensen werken flexibel en persoonlijk. Het onderdeel wat niet voorradig was werd na een kort telefoontje nagestuurd. Perfect!

Snelle bezorging

Erg tevreden met de snelle levering. En blij met rugzak

Arduinstraat 20

4827 HK Breda