Snel en niet duur

Drie dagen voor we op reis vertrokken besliste ik een lanyard te kopen voor een paar via ferrata's. Alles werd keurig op tijd geleverd, en dat voor een correcte prijs.

Snel en efficient

Vlot bestelproces, door gratis verzending (net-an) de laagste prijs en snelle levering.

Snelle levering van mijn bestelling. Bestelling voor ern bevriende beroeps klimmer in Australië die anders 6 weken of langer moet wachten

Goed bereikbaar - prima service

Na de bestelling wilde ik graag iets wijzigen en dat werd telefonisch heel snel geregeld. Prima!

Doen wat ze beloven, had mijn bestelling de volgende middag al thuis zonder problemen

Best service and very helpful!

Every time I made an order the Klimwinkel team was very helpful. I had some strict deadlines and despite ordering the climbing rope from elsewhere they made sure I receive it in one week. Another time I forgot to use a discount voucher and they made the discount when I asked them. Best service ever, fair prices and good selection of gear!

Helemaal tevreden

Mijn bestelling was er de volgende dag al! Geen onnodige verpakking.

Goede spullen en zeer snelle levering

Prijsstelling was ook ok omdat er geen verzendkosten bijkomen.

Snelle en correcte levering!

Perfecte service..zetten altijd stapje extra

Super service, de mini traction was niet op voorraad. Hebben ze toch gefixed en de volgende dag verstuurd

top goede service en snel geleverd.

kan niet anders zeggen dat ze snel uitleveren. verder nooit geen nare ervaringen gehad

Voor een extreem snelle levering en communicatie moet je bij klimwinkel zijn!

Ik bestelde een helm via klimwinkel.nl en ontving die binnen de 5 dagen, ik kreeg onmiddellijk een bevestiging en track en trace toegestuurd!

Superservice

Hier geldt effectief vandaag besteld morgen in huis, super snelle levering echt top

Vlot geleverd en goede uitleg over de levering

Het duurde een paar dagen langer voor ik mijn paketje kreeg maar ik was verwittigd en het was nog steeds zeer snel geleverd .

Snelle bezorging voor top materiaal.

Je bent altijd snel geholpen en hebt keuze aan de betere merken.

Zeer goede en snelle service

Gemakkelijk gevonden wat ik zocht, goede prijs en snelle bezorging

betrouwbaar en snel

Goed assortiment en goede service

Ben altijd erg tevreden over de service en dat ook voor een goede prijs.

Snel en correct.. Alles tip top in orde

Prima website en geleverd naar verwachting

Goede website en informatie.

Snel en netjes geleverd

Helemaal prima.

Overzichtelijke website, snelle levering.

Overzichtelijke website, snelle levering.

Voor het eerst een bestelling geplaatst. Gratis en snelle levering van producten aan een mooie prijs (solden). Via jullie shop ik zeker opnieuw.

Vlotte, volledige levering

Alles werd binnen de dag geleverd. De kwaliteit voldoet aan de eisen. Een top ervaring met geen negatieve bijklanken!

Snel, klantvriendelijk en goede kwaliteit

Al vaker besteld bij klimwinkel, altijd snelle levering en erg klant vriendelijk... deze keer was er alleen helaas een product nog niet leverbaar en heeft het langer geduurt. Wel mogelijkheid gekregen om de andere producten eerder te ontvangen.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda