Goeie kwaliteit en snelle bezorging

Prima kwaliteit en snelle levering

Goede service zeer breed aanbod en gunstige prijsstelling

Zeer uitgebreid assortiment, goede adviezen, snelle levering en duidelijke communicatie. Klantenservice is top.

Makelijk te regelen en snel geleverd!

Reeds vaak besteld bij Klimwinkel, steeds tevreden

Pakje werd correct en snel geleverd. Kwaliteitsvolle producten.

Niemand begint een klim bij de top.

Prima, snel, netjes.

Ik ben zeer tevreden met zowel de producten als de service

Hoge klasse

Ik ben zeer te vreden met mijn levering... alles was tiptop in orde

2 producten besteld die niet direct geleverd konden worden maar de levering was alsnog super snel!

Technische specificaties makkelijk teruggevonden

Telkens ik wou weten of dat een bepaald product voldoet aan mijn noden kon ik dit gemakkelijk opvolgen.

Snelle levering, Netjes verpakt, Goedespullen! Alleen jullie naam Hoef ik niet persee op al mijn karabiners.

Het is fijn shoppen bij de klimwinkel.

Ik heb geen op of aanmerkingen. De site is netjes, overzichtelijk en een ruim assortiment. De betalingen verlopen vlekkeloos en de bestellingen zijn de volgende dag binnen, top! Ga zo door.

Heerlijk broekje

Top broekje, lekker licht, bewegelijk en zeker niet te warm.

Super snel geleverd, overzichtelijke website en de korting voor KBF leden wordt zeer geapprecieerd!

top

Meedenkend

Ik had werptouw besteld, maar door een inventarisprobleem was de dikte 2.2 niet beschikbaar. Ik ben gecontacteerd, en heb gratis dikte 2.6 toegestuurd gekregen, om niet te moeten wachten. Topservice !

Alles was naar wens!

Alles gevonden wat ik nodig had, en heel snel geleverd. Ik zal terug bestellen bij klimwinkel wanneer ik de volgende keer iets nodig heb!

Prima spullen en perfecte communicatie met de KS

Zo hoort het eigenlijk altijd te gaan: gaat er iets mis, stel de klant gerust en blijf in contact met de klant totdat het euvel is verholpen. En zo is het ook gegaan.

Alles wat ik zocht én snel geleverd

Goede service incl snelle levering. Positief is ook dat het pakketje niet groter is dan de spullen die er in zitten (zou zonde zijn van materiaal maar ook de ruimte die het inneemt met de levering). Kwaliteit/prijs was ook erg goed.

Mooie broek, fijne stof.

Stretchy, zit lekker, aanrader.

Bestelling kwam snel binnen en bevalt goed.

Razendsnel geleverd

De levering was binnen de 24u geleverd, razendsnel. Verder voldoet product aan verwachtingen

Flexibel en goede service

Een klein misverstand,bij de eerste levering Maar heel proffesioneel opgelost en nalevering gekregen. Sportieve oplossing. Zeer tevreden over de gang van zaken

Snelle levering, goed verpakt

Ik heb niet lang hoeven wachten op mijn pakketje waar ik heel blij om was, het zat goed verpakt, niet dat het door de doos zou kunnen schuiven. Ik had mijn eerste paar klimschoenen gekocht en ik ben heel erg tevreden! :)

Supersnelle levering en tevreden van de producten

Zeer aangename koopervaring van begin tot einde.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda