Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering. Alleen jammer van de hoge verzendkosten van een prusik-touwtje.

Zoals altijd, snel en goed!

Altijd snel en goed. Ook communicatie met klimwinkel.nl is altijd snel en klantvriendelijk.

Fijn snel geholpen aan alteratief

Ook had van alles besteld (crashpad, climbon, inslagmoeren). De climbon was er niet meer, maar ik werd gebeld voor alternatieven. Afhandeling met aangepaste betaling ging prima.

perfecte ervaring

De correcte producten werden snel ontvangen. Proper en goed ingepakt... We hebben al vaker besteld en het was telkens dik in orde. Geen negatieve opmerkingen eigenlijk.

Voor me vakantie 60m touw besteld van Tommy caldwell. Jammer genoeg was het niet op voorraad en kon het niet voor me vakantie worden geleverd even gebeld met kantoor en perfecte oplossing gevonden zodat ik met een gerust gevoel op vakantie kon

Concurrerende prijzen en supersnelle levering

Goede ervaring bij Klimwinkel.nl gehad. Nieuwe klim schoentjes besteld. Deze konden de volgende dag al geleverd worden bij een pakket automaat. Superhandig want overdag ben ik toch nooit thuis. Prijs voor de schoentjes was verrassend scherp in vergelijking met andere online winkels! Zal hier zeker terugkomen om mijn gear verder uit te breiden

Gewoon goed !

S’avonds Besteld, volgende dag verzonden, de dag nadien aan huis. :)

perfecte levering

al vaker besteld bij klimwinkel.. donderdag besteld vrijdag in huis top levering tot de volgende groet angelo

Perfect geleverd

Ok

Prima, vergeten onderdeel alsnog toegevoegd aan bestelling

Vlotte levering

Prima winkel

Breed assortiment, dat is prettig. Ook mee zoeken naar oplossingen als een bestelling wat later is

Heldere website

Goede informatieverstrekking over levering

goede snelle service

houde rekening met je wensen

Enorm goede klantenservice

Ik had in Februari een klimgordel gehaald bij deze winkel en die was een binnen een halfjaar kapot, deze heb ik dus terug gestuurd. Viel gelukkig gewoon binnen de garantie. Heb vervolgens kosteloos een nieuwe gordel gekregen die zelfs iets meer kostte. Enige verbeter punt is de update tijd, ik kreeg geen mailtje over mijn gordel waardoor ik dus twijfelde of die überhaupt goed was terug gestuurd. Na een mailtje erachteraan wel dezelfde dag nog antwoord.

Juiste materiaal, snelle levering en vriendelijke service. I'll be back.

Maandag besteld, woensdag geleverd. Korting vergeten vragen, maar direct teruggestort. Geen last-minute materiaalstress, gewoon inpakken en richting Alpen.

Snel gevonden voor de juiste prijs.

Was al even op zoek naar een klettersteig bloc voor onze jongste dochter omdat dat toch een stuk extra veiligheid geeft, nergens in de winkel gezien, hier op voorraad en snel geleverd ook nog eens met NKBV korting, top.

Makkelijk klimspullen winkelen

Ik vind klimwinkel.nl een overzichtelijke website, met alle spullen die ik nodig heb voor klimmen. De bestelling is ook altijd snel verwerkt en bezorgd. Alles uitstekend dus!

Klimtouw en ropewax, prima producten snel geleverd!

goede prijs, prima kwaliteit en snelle levering naar België

Snel en goed

Altijd fijne ervaring. Houden je goed op de hoogte.

perfecte levering en een mooi product

Ik zocht specifieke helmen voor mijn bedrijf dat Blokarten verzorgd. Even een mail gestuurd nadat ik de site klimwinkel.nl had bezocht. Binnen een uur reactie / offerte terug en deze betaald en de volgende dag was alles geleverd.....perfect !!! Die zelfde avond konden mijn klanten met deze nieuwe helmen veilig blokarten. Marc lekkeruitwaaien.nl

prima bedrijf

Tenminste een bedrijf die direct de telefoon opneemt. Goed telefonisch advies en men weet waar men over praat.

Erg blij met ruime assortiment, en vooral de kwaliteit van de producten.

Ruime keuze en overzichtelijke website.

Prima prijs, snelle levering.

Niks mis mee.

Snelle en goede levering

Duidelijke beschrijving en adviezen bij het kiezen van klimschoenen. Snelle levering.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda