Zeer snelle en correcte levering. Keurig verpakt. Goede communicatie

Uitstekende winkel voor elke klimmer

Een nare verassing goed opgelost

In eerste instantie werd mij het verkeerde product toegestuurd. Niet alleen verschilde de maat, maar ook de kleur was compleet anders. Gelukkig kon ik makkelijk retourneren en werd mij vervolgens snel het juiste product toegestuurd.

Snelle levering maar vooral goeie producten!

Grote keuze uit producten en per product ook nog weer keuze mogelijkheden genoeg. Een vlot werkende website met een goed filtersysteem èn dat waar het uiteindelijk om draait: goeie producten. Kortom, tevreden!

Snel en een goed assortiment

Erg prettig webshop.

top

Goede hulp bij vragen, snel antwoord, snel verzonden.

Twee ervaringen

Materialen worden zeer snel geleverd, binnen 24 uur. Ruime keus uit verschillende merken tegen schappelijke prijs. Maar.... Klimmaterialen zijn aan veroudering onderhevig, vooral band, touw etc. ook al worden ze niet gebruikt. Mijn bestelde borstgordel blijkt 2,5 jaar oud te zijn. Ik stuur het niet terug vanwege de eigen verzendkosten maar bestel ook niets meer.

Prima. Goed advies

Goed advies, snelle levering.

top !!

4 dagen voor mijn vertrek op kim avontuur was ik toe aan een nieuw touw en setjes gelukkig is deze trip kunnen doorgaan door de vlotte service van de klimwinkel.

Snelle service, zelf betalen voor retour (EUR 7,25)

De bestelling werd binnen 24 uur geleverd en op vragen per email werd binnen 2 uur gereageerd, dus dat was erg goed. Bij een retour moet je daar zelf voor betalen (EUR 7,25). Indien je enige twijfel hebt over (de maat van) het product, dan is het vermoedelijk aan te raden om bij een concurrent te bestellen. Als je zeker bent van het product, dan is het zeker een optie.

Duidelijk

Overzichtelijke site, waar je alle informatie kan vinden.

Uitstekende service

Good selection of hardware, fast delivery

Have used klimwinkel a fair few times. Very fast response from customer service about an out of stock item. Free delivery over not crazy-high spending threshold.

bestelling verliep goed en duidelijk en correct

Bestelling verliep goed en was snel bij ons thuis

Do-avond besteld, vrijdagavond al binnen!

Top! Niets op aan te merken ...

Top! Niets op aan te merken ...!

Vlotte bezorging

Het juiste adres voor klimmateriaal

snel geleverd, top!

Prima materiaal, jammer genoeg ecologisch verpakt

Het isemo en schuim vulsel in de doos is jammer genoeg niet recycleerbaar. Een ecologischer alternatief (kartonnen proppen bvb) had beter geweest. Verder prima en snelle verzending, grepen en bevestigingsmateriaal is prima zoals verwacht!

Fijn en licht triple-rated touw!

Tot nu toe bevalt het touw prima. Er zijn niet veel touwen met een triple-rating. De prijs bij klimwinkel is goed. Het touw is verder niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland. Het touw is wegens de veelzijdigheid goed te gebruiken in het alpinisme. Er is redelijk wat stretch maar dit is te verwachten en normaal bij touw van deze dikte. De dry coating is redelijk.

Levertijd iets langer dan verwacht

Op de site stond een levertijd van 5-7 werkdagen. Dit was uiteindelijk een maand geworden. Tussendoor contact gehad over eventueel wijzigen van leveradres in verband met verhuizing. Was geen probleem werd mij verteld! Uiteindelijk toch nog bij het oude adres moeten ophalen..

Producten snel gekregen en voldoen aan verwachting. 1 slinge was niet meer beschikbaar; heb een slinge van een ander merk gekregen.

prima aanbod en snelle levering

Accurate levering en prettige communicatie

Bestellingen zijn altijd op tijd. Als iets niet op voorraad blijkt is de bestelling makkelijk te wijzigen. Heel makkelijk, snel en laagdrempelig contact. Prettige winkel!

Setup voor eerste keer buitenklimmen perfect verzorgd dankzij de klim winkel!

Uitstekend klimmateriaal, met als laatste deel de schoenen, uitgekozen en razendsnel bezorgd. Direct getest en goed bevonden, ruim voor vertrek. Dankjewel!

Fast delivery, good items, good prices

Everything is perfect.

Arduinstraat 20