Samen bereiken we de top!

Fijne site om de artikelen te vinden die je zoekt. De omschrijvingen helpen met de keuze. Wij zijn klaar om echte bergen te gaan beklimmen.

Snel ontvangen. Helemaal in orde. Ruime keuze op de site ;)

Degelijk product, goede prijs.

Ik was heel tevreden van het aangeboden product en de prijs. Het enige verbeterpunt is de levering, deze duurde langer dan geadverteerd.

Top service and solid pricing

Good selection of products, fair prices, and delivery worked really well. Can’t vouch for their costumer service as I didn’t have to rely on it.

Uitstekende service.

De levering is snel. De product beschrijving is goed. Niks op aan te merken.

Gewoon goed nooit problemen.

Als er een artikel niet op voorraad is krijg ik daarover een bericht en dan wordt mijn pakket even een paar dagen vertraagd en alles in één keer verzonden vaak de volgende dag of twee dagen later. De communicatie is ook prima ik zie geen verbeter punten , vriendelijke groeten!

Goede communicatie en Top service!

Professioneel, persoonlijk en uitgebreid advies

Ik was op zoek naar klimschoenen en ben in de winkel super goed geholpen. Er werd alle tijd genomen en ik heb denk ik wel 5 verschillende schoenen aan gehad. Het was geen enkel probleem en met behulp van de oefen klimwand en tips ben ik tot de beste keus gekomen. Echt super en prijzen zijn normaal.

Snelle en correcte levering.

overzichtelijk

overzichtelijke site

zeer snelle levering en goede service

Suggesties voor vervangen van niet op voorraad zijnde producren werden via mail uitgevoerd, waarbij een duurder product voor de originele prijs wed aangeboden. Snelle service en levering.

Vlot, betrouwbaar en kwalitatief

Ik b zeer tevreden van mijn grigri! Heel vlotte levering. Ik had deze besteld en 2dagen later al aangekregen. Niet alleen was het vlot en betrouwbaar maar ik heb deze zo snel mogelijk uitgetest. En Ooh zo tevreden! Hij ging super vlot en de gebruiksaanwijzing kon niet makkelijker uitgelegd zijn! Hartstikke bedankt

persoonlijke service, snelle levering

Als je belt met een vraag wordt je goed geholpen door mensen met kennis. levering is snel eb correct.

Top service!

Na bestelling mail contact gehad ivm levertijd van een product. Klimwinkel heeft hier duidelijk, snel en met begrip gehandeld, dank.

Professionele online winkel met de juiste kennis

Spullen die ik besteld heb krijg ik netjes een mail wanneer ik de spullen kan verwachten. Wanneer ik vragen heb over een artikel krijg ik netjes uitleg. Spullen worden veilig verpakt en verstuurd

Goede levering en zeer snel

Snelle service, goede kwaliteit product

Breed assortiment en een snelle levering

Goede prijs en producten, levering iets langer dan gewend bij andere shops

Volgens verwachting.

Product is volgens verwachting. Goed advies van klimwinkel om de producten op tijd geleverd te krijgen.

Karabiner die ik besteld had was helaas niet op vooraad. De levertijd hebben ze snel na de bestelling via de mail laten weten. Op de vraag of ze een vervangend product konden leveren werd binnen een half uur een antwoord gegeven. Producten volgende dag in huis. Top service!

Goed advies en alle tijd en aandacht voor een kleine bestelling.

Ben in de winkel geweest, net voor sluitingstijd, maar dit was geen enkele belemmering om mij uitgebreid te adviseren, over een relatief kleine aankoop.

Betrouwbaar correct en snel

Altijd veel service en correcte afhandeling. Echt top

alle afspraken zijn nagekomen

Niks op aan te merken

Al meerdere bestellingen geplaatst. Altijd goed. Mooi assortiment en snelle levering.

Snelle service, hoge kwaliteit.

Het aanbod is zeer uitgebreid. Alle producten zijn van hoge kwaliteit. Snelle levering.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda