vriendelijk & snel

Vriendelijke en persoonlijke bediening. Snel een antwoord wanneer nodig en correcte behandeling. Ook de pakketjes komen snel aan en zijn altijd een plezier om te ontvangen. Helemaal fan!

Snel goed en gemakkelijk

Snelle levering uit breed assortiment met goede beschrijving van de producten. Wat echter misleidend is dat de geven prijs anders is dan de prijs waarvan de korting wordt berekend bij het gebruik van een korting code.

Geen verbeter punten, snel en correct

Degelijk en snel

Verpakking was goed en het pakket kwam met een dag binnen. Karabiners en atc netjes en ongeschonden aangekomen.

Goed en snel

Duidelijke webshop, online bestelproces ging makkelijk, spullen werden de volgende dag bezorgd. Het zat goed ingepakt, doos niet te groot en spullen kwamen in goede staat aan.

Vlot geleverd, goed materiaal

Top gear gekocht bij Klimwinkel, lekker vlot geleverd, precies zoals je het graag wilt. Aanrader!

Gemakkelijke site en perfecte levering van kwaliteitsvolle artikelen.

Snel geleverd en goede prijs

Goed geholpen, mooi uitgebreid assortiment.

De bestelling verliep prima, had keuze uit verschillende producten. Leuk geprijsd ook, maar wel kwalitatief hoogstaand. Bezoek aan de winkel verliep goed, ze moesten wel mijn bestelling nog even verzamelen, maar geen enkel probleem. Bij het prusiktouw lieten ze me de keuze om 2 touwen van een meter af te nemen of 1 groot stuk. Prima.

Goede klantenservice- communiceert snel, vriendelijk en denkt mee

Gewoon goed, vriendelijk contact. Communiceert duidelijk waarom iets later geleverd wordt en denkt mee

snel

Makkelijk bestellen en vlot geleverd.

Uitstekend service en een groot assortiment

Ten eerste is de website overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Als er iets mis gaat met je bestelling, bellen ze je op en denken ze met je mee. Pakketje is milieu vriendelijk verpakt en retourneren is geen moeite.

Top.snelle levering, en goede terugkoppeling via de mail .

Ik werd snel geïnformeerd over iets latere levering ivm niet op voorraad. Was ruim binnen de aangeven tijd geleverd. Top.

goede producten en echt snel levering. Zeker kan ik aanraden!

Goede prijs en service

Goede online winkel met goede uitleg, duidelijk en veel expertise. Zeker de moeite waard om je kwalitatief goede klimuitrusting te bestellen, zeer tevreden.

Vlotte service

Goede service en verstand van zaken

Nee

Vriendelijje service

Bij vragen werd altijd goed en vriendelijk beantwoord.

zeer goed

snelle verzending persoonlijke aanpak

Prima advies

Onlangs heb ik in de winkel voor 3 personen diverse hardware en een klimtouw gekocht. Alles was op voorraad. Er werd advies gegeven welke modellen het beste zouden passen bij de soort tochten die we willen gaan maken en nee, dat waren niet de duurste spullen en nee, het was ook niet opdringerig. Onder de streep kreeg ik ook nog 10% NKBV korting, dus het was een prettig en nuttig besteed bezoek.

Het bestelde werd volgens afspraak geleverd. Jammer dat via DHL ophalen op een afhaalpunt niet goedkoper wordt aangeboden dan bezorgen aan huis. En onze PostNL bezorger is meer Corona-bewust dan de DHL bezorger. Ik zou daarom kiezen voor PostNL maar anderen vinden dat "Corona-gedoe" misschien flauwekul. Ik weet niet of het bedrijfscultuur is, of persoonlijke instelling van de bezorgers.

Snelle levering, en goede prijs/kwaliteit verhouding

Via ferrata spullen gekocht, voor een goede, aantrekkelijke prijs. Ze zien er heel erg betrouwbaar uit, en werken makkelijk. En daarnaast was de bezorging ook snel. Nu ervan genieten in Oostenrijk!

Niets op aan te merken

Bestellen verliep vlot, snel geleverd en prima kwaliteit.

Er is geleverd wat er besteld is in de levertijd zoals die beloofd was.

Lage beoordeling vznwege de spam Hou eens op met iedere keer om een beoordeling te vragen.

Snelle en goede service

De levering is altijd heel vlot. Service is goed.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda