Snel en goed.

Makkelijk een nieuw klimtouw kunnen vinden, met korting! Snel geleverd.

Goeie service en top producten

Ruime keuze uit verschillende producten (prijsklassen en merken) Goeie service bij retourneren. Dit maakt klimwinkel.nl voor mij een top onlineshop!

Goed assortiment en snel

Ik moest nog net even iets bestellen voor mijn vakantie. T was snel geleverd voor een goede prijs!

vlot en goede communicatie

heb nog even gebeld over de levertijd en kreeg snel antwoord

Uitstekende service

Een artikel was niet op voorraad, hier werd een goed alternatief voor geboden, met een plezierige communicatie.

Snel en betrouwbaar

Voordat ik mijn product heb besteld een technische vraag gesteld en goede uitleg gekregen. Bij de klimwinkel hebben ze er echt verstand van.

Mooi op tijd, netjes verpakt!

Prima ervaring. goede opvolging per mail en mooi op tijd geleverd en netjes verpakt..

Snel en correct

De bestelling is snel en goed geleverd. Het enige nadeel is dat je extra moest betalen voor het gebruik van een creditcard.

Goed en snel geleverd

Fijne duidelijke webshop. Zeer goed geprijsd, mooie actie. Mijn bestelling verliep soepel en mijn product werd snel geleverd. Ik ben helemaal blij en zal hier zeker vaker bestellen.

Groot assortiment

Veel verschillend materiaal voor scherpe prijs! Snelle levering.

Snel in huis!!!

Een makkelijke site waar je goed je bestelling kunt plaatsen. En de afhandeling ging ook vlot en werden goed op de hoogte gehouden wanneer ons pakket zou komen.

Goed assortiment, snel verzonden

Wat is nodig had, hebben ze en ook snel in huis.

De spullen die ik besteld had kwamen snel en goed ingepakt binnen, alles precies gekregen wat ik had besteld. Toch moest ik iets retourneren, een atc die alleen voor alpine klimmen wordt gebruikt en niet voor in de hal. Als dat met grote letters was aangeven op de site dan had ik een betere keuze kunnen maken. Ook kost het vrij veel verzendkosten om je product te krijgen en te retourneren. Met oog op het millieu is dit een goede aanpak natuurlijk, maar toch iets minder fijn voor de klant. Misschien kunnen er meerdere retour punten komen waar je het product kan afleveren en direct het klimmateriaal kan checken? Of kan het product via milieuvriendelijke vervoersmiddelen worden verzonden en dan iets geodkoper? Desondanks zijn jullie natuurlijk een top winkel!

Perfecte en supersnelle levering!

Ik heb 2 paar klimschoenen bij klimwinkel gekocht. De levering ging supersnel en was prima verzorgd. De volgende keer bestel ik graag weer bij klimwinkel.nl.

Perfect, zoals altijd!

Snel geleverd, goede prijs. Artikel goed omschreven.

Correcte en snelle levering!

Correcte en snelle levering!

Bestelling met fijne korting verrassend snel geleverd!

Het is geen straf bij de klimwinkel te winkelen. Het ruime aanbod maakt dat ik in elk geval, me me moet inhouden ;)

Altijd tevreden. Goed breed assortiment met een goede prijzen

Zeer breed assortiment. En als iets niet op voorraad meer is krijg je gelijk een mail met de nieuwe leverdatum. Heb je haast kan je gelijk een vervangend product bestellen. Vriendelijke en snelle klantenservice.

Fijne webwinkel

Bestellen werkt soepel, snelle levering en alles netjes verpakt. Mooie spullen en alles bij elkaar een hele fijne webwinkel.

Prima winkel prima prijzen

Alles goed, behalve klant login/account maken of inloggen. Ook als je verschillende maten wilt bestellen

Bestelling tot levering geheel volgens verwachting

Eenvoudig besteld en snel geleverd. Uiteraard zijn de producten van een goede kwaliteit!

Breed assortiment, snelle verzending!

Positief

Goede prijs (NKBV korting)

mooi assortiment, goed advies en snelle levering

Mooi aanbod, goede service, en duidelijke product beschrijvingen!

Producten zijn duidelijk omschreven en worden snel geleverd in goede verpakking. Top!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!