Prima webwinkel

Prima webwinkel, duidelijk assortiment en levertijd. Snelle en nette levering.

Mooi assortiment en snelle levering

Het assortiment van Klimwinkel.nl is, zeker voor NL begrippen, ruim en bestaat uit mooie producten. Website is overzichtelijk. Bestellen gaat gemakkelijk. De levering verliep snel.

Prima service en contact

Een item wat ik beteld had was niet vooradig. Middels contact een prima altrenatief gevonden.

Prima advies en men begreep wat ik wilde. Toen meteen bestelling geplaatst.

Deskundig, snel en met verstand van zaken advies gekregen. Verzending was snel en verzorgd.

Zeer goed , correct en rap

Snel en goed

Besteld en zeer snel bericht dat deze was verzonden. Super prijs, A-merk materiaal. Verbeterpuntje: de transporteur.

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Erg duidelijke site, goede kwaliteits producten en snelle leveringen! Klimwinkel.nl is mijn go to als het gaat om mijn outdoor sport equipment. Bestelling altijd de volgende dag in huis gehad!

snelle bezorging en goede service

Goede hulp gehad van klantenservice en product binnen 1 dag binnen, dus zeer tevreden.

Alles is zeer snel bij mij terecht gekomen,ook snel antwoord gekregen op mijn mails.

Goede prijs snelle levering

Uitgebreide winkel voor al je klim materialen. Met aantrekkelijke prijzen.

snel en duidelijk ook een goede beschrijving bij gekocht artikel

Goede prijs, goede kwaliteit

duidelijke info op internet en vlotte levering

Het product is helemaal zoals in de duidelijke beschrijving. De prijs is concurrentieel.

Altijd goed en eerlijk

De verpakking en de verzending zijn altijd keurig in orde. Is er iets niet direct op voorraad krijg je altijd een bericht met de keuze, je kan de bestelling annuleren (kosteloos) of je hebt geduld en wacht tot ze alles op voorraad hebben. De keuze is altijd aan jullie.

Duidelijke website, snelle levering!

Reeds 5x besteld bij klimwinkel en nog nooit een probleem gehad. Alles wordt duidelijk omschreven op de website zodat je nooit voor een verassing komt te staan!

Snelle correcte levering zonder onnodig veel verpakking!

Goed, groot aanbod. Vlotte bestelling en vlotte levering.

Goede, snelle service

Ik wist niet zeker welk materiaal het beste geschikt was voor mij, dus heb eerst gebeld voor advies. Op basis van de goede hulp heb ik een betere keuze kunnen maken. Na het online bestellen had ik de spullen meteen de volgende dag al in huis! Nu nog een paar weken wachten voor ik mijn nieuwe klettersteigset in het echt kan gaan proberen!

Levering binnen beloofde termijn gebeurd. Persoonlijke communicatie indien er vragen of problemen zijn. Regelmatig nuttige kortingsacties.

Beste service!

Zeer vlotte service en enorm vriendelijk personeel! Mijn bestelling heb ik vlot mogen ontvangen en was ook volledig in orde! Ze verkopen prachtig en sterk materiaal die je lang kan gebruiken! Heel tevreden van!

Ik ben super geholpen!

Ik ben er goed geholpen. Ook goed gekeken naar de prijsklassen en waarin ik iets wilde kopen. Er goed! Fijn ook dat het een breed assortiment is. Verder toonde de verkoper interesse in hobby en leven, dan voel ik me gelijk welkom.

Snel, goede spullen tegen ok prijs.

Binnen 1 dag bezorgd. Helm van Petzl tegen goede prijs. Ook wat karabijnhaken van eigen merk besteld. Zeer goedkoop & doen wat ze moeten doen. Wel vrij fors (je krijgt waar je voor betaalt)

Een super klimwinkel

Accurate leveringen, goede prijs/kwaliteits verhouding.deskundige medewerkers. TOP!

Helemaal goed

Levering was zelfs sneller dan verwacht.

Zoals altijd prima.

Snelle levering, prima service.

Super service

Voordat we bestelden hadden we vragen over de producten en die werden allemaal netjes beantwoord. Alles wat we besteld hebben werd netjes geleverd en we zijn goed op de hoogte gehouden over de levering. Helemaal goed!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda