Duidelijk georganiseerd website met goed omschreven adviezen in producten.

Naar het opzoek gaan van de juiste klimmaterialen kwam ik al snel op deze website terecht. Via het categorie- en filter systeem kon ik snel en duidelijk de juiste producten selecteren. Al bleek er een product niet voorradig te zijn , aangeeven door het bedrijf, was het geen enkel probleem om deze uit de bestelling te laten. Via mail werd dit moeiteloos geregeld. Bedankt voor jullie snelle en duidelijke service.

goede en snelle levering

Ik was opzoek naar een Karabiner en een zekerapparaat. Klim winkel had deze voor een goede prijs en werd netjes de volgende dag geleverd

Snelle levering en leuke acties

Goede service en snelle levering

Bestel regelmatig. Altijd goede service en snelle levering.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Aangename telefonische en e-mail contacten met winkelbediende. Item stond in voorraad bij bestelling doch bleek niet in voorraad na afrekening. Andere items die ik bestelde en die wel in voorraad waren werden dan toch apart al vroeger verstuurd wat ik zeer fijn vond.

Simpel en snelle levering

Alles in een keer gekregen zo als ik verwacht had.

Tijdige levering en goed materiaal

Duidelijke website, duidelijk betaalproces en tijdig geleverd.

Alerte klantenservice, goede producten

Ik had een product besteld dat lange tijd niet op voorraad zou zijn. Dit stond bij het artikel vermeld, maar dat had ik over Het hoofd gezien. Doordat klimwinkel alert was en mij een e-mail hierover stuurde heb ik nu toch op tijd voor het volgende klimweekend een alternatief in huis.

snelle en gerichte service

Klimwinkel geeft de juiste informatie en optie mogelijkheden als er bijv iets niet op voorraad is

Groot assortiment fantastische service

Kon precies vinden wat ik wilde, en werd goed geholpen in het maken van mijn keuze. Omruilen van een product was geen probleem en had het vervangende product vlot binnen.

topwinkel

zeer snel geleverd

Supersnel geleverd

Snel geleverd en een goede prijs tov andere aanbieders.

Snelle levering en goede service

Bij mijn bestelling deed zich een probleempje voor. 1 Telefoontje naar Klimwinkel was voldoende om het e.e.a. op te lossen. Daarbij werd er ook nog goede info gegeven over de verzending en procedure.

Overzichtelijk online winkelen voor al mijn klimspullen

Bijna alle materialen die ik nodig heb om binnen en buiten te klimmen kan ik hier vinden. Altijd snel en netjes geleverd!

Snel geleverd!

Binnen twee dagen pakketje ontvangen :)

Goed bereikbare klantenservice, snel contact en snelle levering

Ik had zelf een aardig zooitje gemaakt van de bestellingen, en enkele zaken waren niet (direct) leverbaar. Hier werd snel contact over opgenomen en het was vlot geregeld! Verder prima prijzen en prima spullen :)

Super snelle levering

Klimblokken besteld en 's avonds waren ze al met transporteur vertrokken, 2 dagen later hier in huis al, echt super

Perfecte service! Super snelle levering

Ze hebben een uitgebreid assortiment en voor een student als ik goede prijzen. Al 3 bestellingen gedaan en altijd erg snel in huis, soms zelfs binnen 15 uur. Ik raad deze winkel iedereen aan!

Snelle en correcte levering.

Prijs technisch prima, service perfect.

prima webshop

Prima webshop met goede producten. Alles wordt vlot geleverd. Ook is de klantenservice altijd behulpzaam.

Voor klimgerief groot en klein, moet je in klimwinkel zijn!

Het is een ontzettend duidelijke en gebruikvriendelijke website, vervolgens komt het bestelde materiaal steeds tijdig aan.

Groot assortiment met een vriendelijke en bediening

Ik ben bij de klimwinkel te recht gekomen door het grote assortiment aan een scherpe prijs. Al mijn vragen werden correct en snel behandeld. Mijn bestelling werd heel snel geleverd België! In het algemeen zeer tevreden!

Prima service!

Goede ervaring met klimwinkel.nl

Een prima online-shop

Goede service en persoonlijk contact. Veel prettiger als de amazons, Campzen en Bergfreunden in deze wereld. Daar ben je anoniem en deze bedrijven zijn veel te groot en te bureaucratisch. B.v gewoon een telefoonnummer dat je kunt vinden en bellen. En je krijgt geen keuzemenu, maar een persoon aan de lijn. Kortom Top!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!