Top nog voor 17 uur besteld en de volgende dag al in huis

Ik had een product nodig en het was 16 uur ik zag dat als je voor 17 uur besteld je je product morgen hebt. Dat is inderdaad zo. ik heb mijn product effectief de volgende dag in de voormiddag ontvangen. Echt een top service.

Gewoon goed

product is zoals beschreven staat. op zaterdag besteld, maar is wel pas op maandag aangemeld bij de bezorger, waardoor het dinsdag pas in huis was. In het weekend gaat "Voor 17:00 besteld, morgen in juis" dus niet op. Maar verder niets mis mee.

Goeie service

Had bij mijn eerste bestelling dingen besteld die niet op voorraad waren, direct hieromtrent een mail gehad met de verwachte datum van de producent en enkele dagen later terug een mail gekregen dat het binnen was en klaar voor verzending. Top communicatie

Bestelling prima afgehandeld

Niet allles was op voorraad Hierover goed geinformeerd de vertraagde levering was nog steeds op tijd

Vlotte levering.

Beste klantenservice die ik heb meegemaakt!

Had klimschoenen besteld (te klein helaas) was vergeten ze terug te sturen. Na 3 maanden zag ik ze liggen, belletje gepleegd en was allemaal geen probleem (zolang de schoenen niet gebruikt waren). Nu kan ik genieten van mijn nieuwe paar zonder nieuwe te moeten kopen! Dat noem je nou top service!

Weer erg tevreden!

Dit was niet mijn eerste bestelling en ik ben ‘gewoon’ weer erg tevreden! Overzichtelijke eenvoudige site, makkelijk in gebruik, goed assortiment en duidelijke voorraad informatie.

Wide selection, fast shipping!

Could not be happier! Bought supplies to braid my own dog leash: climbing rope (available by the meter) and carabiners. I expect the leash to last forever!

Ruim assortiment en goed geprijsd

Alles zoals verwacht en in een paar dagen geleverd.

Handig en snel

Overzichtelijke site met niet te veel en niet te weinig artikelen. Goede levering.

Goede service, leuk persoonlijk contact en goed advies

Het contact via de mail gaat altijd heel snel en persoonlijk. Vorige week voor het eerst in de winkel geweest en daar werd ik ook heel goed geholpen. Het advies was goed en er werd alle tijd voor me genomen

Snelle levering van mooie spullen

Mijn bestelling van de klimwinkel was snel geleverd. De pofzak die ik had besteld was nog mooier in het echt dan op de foto. Zeer tevreden dus!

Snelle levering. Fijn dat de koplamp met actiekorting was.

Goede ervaring, goede materialen (in dit geval Petzl hoofdlamp) tegen een net iets lagere prijs dan andere outdoor-winkels.

Goede service goede prijzen

Goed geholpen door de klantenservice, duidelijke communicatie en goed geleverd.

Heel prettig en snel verwerkt en bestelling zelfs aangepast

Een onderdeel was niet voorradig maar wel in een andere hoeveelheid En daarop aangepast

Goed geholpen, duidelijke uitleg

Voelde vertrouwd

Goed advies en snel geleverd.

Behulpzaam contact via mail toen een deel van de bestelling niet snel leverbaar bleek. Goed advies over alternatief.

Komen afspraken goed na.

Ondanks de crona toch mijn spullen op tijd gehad.

Speciale bestelling supersnel geregeld!

Speciale bestelling supersnel geregeld! Snel antwoord op telefonische vraag. Order dezelfde middag nog verwerkt en verstuurd, volgende dag in huis. Top!

snel geleverd zonder poespas

Door de duidelijke beschrijving en uitleg op de site snel het juiste artikel gevonden. Kan niet wachten om het te gaan gebruiken!

Fijne website mooie spullen

Heel leuke kado suggesties en snelle nette levering! Bedankt.

perfecte behandeling

Ik had eerst om advies gevraagd die ze me zeer graag hadden gegeven. Toen ik me bestelling had gedaan, was een set niet in de voorraad maar wel genoeg losse, hier had ik een mooie email over gekregen. En kort daarna kreeg ik al een nieuw email van dat het pakketje was verzonden, en met de volledige set erin. Echt top!

Mooi aanbod. Goede prijzen. Correcte en snelle levering. Top !!!

Ik zoek vaak mijn materiaal uit via de merken. Waardoor het sneller mogelijk is dat ze het niet in de winkel hebben liggen. Maar altijd zorgen ze er voor dat ze er wel aan kunnen komen. Het contact hierover aan de telefoon en mail is dan ook altijd snel en vriendelijk

Snel en goed

Snelle levering, goed product.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda