Hoge kwaliteit snel geleverd

De producten zijn van hoge kwaliteit en werden perfect op tijd geleverd. Dit was mijn 2de ervaring met Klimwinkel.nl; de eerste keer was ook al uitstekend.

goede service en goede producten snel geleverd gewoon goed

mijn bestelling is prima geleverd en op tijd goede producten.

Goede service en snelle levering

Snelle service met bestelling, duidelijke website. Duidelijke track en tracé. Niks op aan te merken ,aanbevelingswaardig webshop

Goed contact. Snelle levering. Top kwaliteit product.

Kong Frog gekocht voor gebruik met de easyrig camera support als Quick release handle. Kwaliteit is super!

Fijne interactie. Erg tegemoetkomend.

Het oude model van de klimgordel die ik had besteld was niet meer leverbaar. Op eigen initiative is me het nieuwe model voor de prijs van het oude aangeboden. Nu lekker aan het klimmen!

Goed assortiment en snelle levering

Was opzoek naar een specifiek product wat klimwinkel.nl wel verkrijgbaar is, meteen besteld en super snel geleverd!

Service!!! Kennis van zaken zelfs telefonisch .

Mooi assortiment in hun webwinkel. Zeer behulpzaam aan telefoon en komen hun beloftes na!

goeie site met instructie-filmpjes

De site is duidelijke beter dan die van concurrenten. Met name de filmpjes waarin de pro’s en con’s van zekerings apparaten wordt uitgelegd, bevalt me goed

Ik heb gevonden wat ik nodig had en vlotte afhandeling

Goede service en communicatie

Goede service en communicatie

supersnelle service!

Ik had klimtouw nodig. Na uitgebreid de mooie site bekeken en producten vergeleken te hebben, een klimtouw gekocht. En inderdaad voor 17.00 besteld de volgende dag binnen.

Geen klachten

Bezorging was snel, product was exact zoals verwacht, prijs vond ik redelijk.

Breed assortiment, duidelijke en volledige beschrijvingen, snelle levering

Hoofdzakelijk de (technische) beschrijvingen van de producten zijn zeer "spot on" en helpen echt een goede keuze te maken. Ook de snelle levering, zelfs in corona-tijd, ben ik erg over te spreken.

Zeer snelle levering en netjes ingepakt

Al mijn bestellingen zaten netjes ingepakt en netjes zoals beloofd "de volgende werkdag" voor de deur!

Goeie website, en goede produchten voor elk wat wils

Prima service en snelle levering

Goede respons op vragen en supersnel geleverd

overzichtelijke website

Een webwinkel waar je langs kunt

Wanneer je een nieuw paar klimschoenen zoekt is het kunnen passen en expert-advice altijd een dikke vette pre. Nou, bij Klimwinkel kan dat gewoon. Nu heb ik goei schoeisel voor wanneer we de wand weer op kunnen.

Prima verzorgt, makkelijk bestellen en betalen. Snelle levering. Collega getipt en ook die is uiterst tevreden.

Perfecte service!

Heb liquid chalk besteld. Het kwam later toe dan verwacht, door een probleem bij de post. De klantendienst heeft me direct geholpen en het pakketje is uiteindelijk vrij snel toegekomen. Bedankt voor de goede service!

snelle bezorging

Makkelijk besteld en snel bezorgd. Ook snelle reactie via de mail gekregen op mijn vraag.

Zeer correct en snel geleverd

Goede klimschoen

Zoals altijd is klimwinkel deskundig in het advies dat ze geven en houden ze zich aan de belofte.

Zeer vlotte en correcte service!

Wij waren op zoek naar een katrol voor onze kabelbaan in de tuin. We vonden die bij jullie, kochten die. En die werd heel snel bij ons thuis geleverd! Alvast bedankt klimwinkel!

Mooi product, maar het leveren duurde langer dan verwacht

het artikel was niet leverbaar, maar dat was tijdens het bestellen niet vermeld. Uiteindelijk met twee weken vertraging is het product wel geleverd.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!