Goed en uitgebreid assortiment voor eigen boulderwandje

Ik was op zoek naar materialen voor mijn nieuwe boulderwand. Online kwam ik wat ik nodig had alleen tegen bij klimwinkel.nl. Vanwege de corona maatregelen toch maar zelf thuis aan de slag. Het wachten totdat we weer ergens mogen klimmen duurde te lang...:)

Scherp in prijs

Beste, Graag had ik een beoordeling gegeven maar ik heb de bestelling nog niet ontvangen. Waarschijnlijk te druk bij de pakjes dienst wegens de Corona.

Super Service

Zeer vriendelijke service

Mijn levering was vertraagd. Hier ben ik over gebeld. Erg vriendelijk ingelicht over de stand van zaken. vervolgens liep de bestelling zoals verwacht.

Zeer tevreden!

Duidelijke website. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Goed spul en vandaag besteld morgen in huis

Was op zoek naar een slackline. Via Google op deze site terecht gekomen Goede duidelijke uitleg over hoe ik het beste een keuze kon maken voor welk type ik moest gaan. Bestelling verliep soepel Volgende dag in huis Kwaliteit goed. Wat wil je nog meer.....

Zoals gewoonlijk enorm gastvrij en behulpzaam!

Zonder afspraak aan komen waaien en meteen gastvrij en deskundig geholpen. Zeker de moeite van het omrijden waard.

can do better

Great communication! Although the service needs some improvement

snel, compleet en duidelijk

zelfs in coronatimes mn bestelling binnen 1 of twee dagen binnen. nu weer keihard door trainen.

Goede service en (voortgangs)informatie

Ik had via Klimwinkel.nl de nieuwe Mammut Crag Sender klimhelm besteld. Dit duurde langer dan verwacht. Ook na de bestelling werd ik op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

bevestigingsmail en aflevering matchen niet met elkaar

Over het product en de snelle aflevering ben ik meer dan tevreden. Alleen op de website stond dat het product pas eind mei leverbaar was. Dat vond ik niet erg dus toch besteld. Krijg vervolgens een bevestiging dat het product verzonden zal worden. Krijg op dezelfde dag een mail van postNL dat het pakket is verzonden en een mail van klimwinkel dat het product pas eind mei leverbaar is. Dag erna het product gewoon ontvangen. Beetje verwarrend maar uiteraard wel fijn dat het product er wel was.

perfect

snelle en correcte levering

Geweldig efficient ondanks de omstandigheden

Door het virus wilde ik een beastmaker in huis en werd er verteld dat dit pas eind mei geleverd kon worden. Maar ondanks, kwam het product 4 weken eerder! Hartstikke blij ermee en zeker niet de laatste keer dat ik iets bestel bij Klimwinkel.nl

Goed advies en goede service

Ik heb een slackline gekocht en had goed advies nodig omdat we voor de deur erg dikke en oude bomen hebben staan. Met een extra lange sling en extra boombeschermers is het helemaal goed gekomen.

Snelle levering van goed materiaal

Fijn om te weten wanneer je een winkel hebt waarop je kan vertrouwen inzake service én materiaal, zeker als 't over veiligheudsmaterialen gaat, TOP

Snel, keurig & compleet.

Snel geleverd, juist verpakt, geen gehannes met backorders. Zo vind je klanten.

Sneller mijn levering gekregen dan voorzien. Gewoon top dus!

Goede communicatie, prima service!

Het product wat ik besteld had (beastmaker 1000), was op het moment van bestellen niet voorradig. Naast dat duidelijk op de website gecommuniceerd werd hoe lang de levertijd was, kreeg ik meteen na bestellen een bericht met wat ik omtrent mijn order kon verwachten. Alles werd daarna netjes op tijd, zoals verwacht, geleverd :)!

SUPER!

Grote keus, mooi materiaal, goed contact en snelle levering

Fantastische service

Ik heb een hele goede service gekregen bij de aanschaf van mijn tent. Mijn vragen werden adequaat beantwoord en ik werd inderdaad teruggebeld op een afgesproken tijdstip. De online bestelde tent kwam de volgende dag.

Uitgebreid assortiment, duidelijke informatie

Duidelijke informatie over verzendprocedure. Snelle levering ondanks dat het product moeilijk leverbaar was.

Top !!

Snelle service !!

Goede service zeker in deze tijden!

Erg blij. Even niet verkrijgbaar, maar dit duurde niet ontzettend lang. Eenmaal besteld, volgende dag in huis en het werkt prima!

Prachtige product met snelle levering!

De levering was echt supersnel en de slackline is van goede en mooie kwaliteit! Het enige wat we dachten dat erbij geleverd zou worden, waren boombeschermers. Maar blijkbaar hadden wij niet goed gelezen.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda