Goede en correcte communicatie! Mooi product!

SUPER! Dankjewel.

Bestelling duurde langer dan verwacht maar verder uitstekend

Prima webwinkel met mooi en goed materiaal.

Geweldige service en betrokkenheid

Een hele tijd geleden heb ik boulderschoenen besteld in 2 maten, maar helaas was één maat niet op voorraad. Klimwinkel heeft mij op de hoogte gehouden van de wijzigingen, uitstekende service verleend door zelfs even te bellen en was uiterst betrokken. Super fijn om zo benaderd te worden. Het wachten op de schoenen is natuurlijk balen, maar met deze service wel een stuk minder erg.

Overzichtelijk en makkelijk

Klimwinkel heeft een overzichtelijke website waarop de materialen die je nodig hebt makkelijk te vinden zijn. Vaak hebben ze ook de laagste prijs tegenover andere webshops.

Professioneel

Snel, kordaat

Fijn en simpel

Alles werkte fijn en simpel, alleen de verzending duurde we lang. Maar dat kan ook komen door de corona

Ondanks de drukte is mijn hangboard toch snel geleverd! Communicatie was goed, bedankt!

Prijs goed, levering direct de volgende dag

Ik had een grigri-plus besteld met een aanbiedingsprijs

Helemaal goed

Goede producten, snelle levering, niks op aan te merken!

Behulpzaam en snelle levering

Altijd behulpzaam en snel geleverd.

Topservice, snel en degelijk aan goede prijs

Aan te raden ervaring. Bestelling werd snel geregeld. En ook al ging er iets fout bij de betaling, dat werd snel rechtgezet.

ophoogte

is vertrouwd

Overzichtelijke site en een snelle levering

Ik heb de hoofdlamp Petzl Actik Core gekocht met een leuke aanbieding. Je wordt goed op de hoogte van je aangekochte item gehouden door mail. Ik had de hoofdlamp de volgende dag al in huis. Dus al met al zeer tevreden over Klimwinkel.

Uitstekende service

Snel, goede service

Alles ging enorm soepel, enige tip is om het duidelijker te maken hoe korting werkt als je lid bent van de nkbv, voor de rest perfect!

Duidelijke website en snelle levering

Overzichtelijk, snelle levering en bij foutieve levering is er een snelle en correctr rechtzetting.

Alles naar wens, zeer professioneel

Professioneel en snel!

uitgebreid aanbod en goede klanten service

Ik miste een onderdeel van mijn bestelling en de klanten service van klimwinkel heeft direct gereageerd en mij geholpen door een nieuwe te sturen.

Zeer tevreden, snelle levering, top kwaliteit.

Positieve ervaring.

Snel en netjes!

Mooie en goede kwaliteit, de bezorging ging snel en het zag er verzorgd uit!

Prima spullen en snel geleverd

Mooie overzichtelijke website. Goede spullen en snelle levering!

Gewenste artikel bleek niet meer leverbaar bij de leverancier. Dit werd netjes gecommuniceerd en een passend alternatief geboden

Gewoon goed

W

Prima service en snelle levering.

Snelle levering.

Good communication

Good service. Friendly people. Good products.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda