Buitengewoon goed

Ik heb een hele fijne telefonische service ervaren. En heb precies ontvangen wat ik wilde

Goede prijs en veel aanbod

Erg tevreden. Alles gevonden wat ik nodig had en snel thuis bezorgd.

Super, zoals altijd

Super, zoals altijd

Goede communicatie, snelle correcte levering.

Zie boven.

super goed spul en snel geleverd

precies en goede besteld wat ik snel heb kunnen vinden op deze site.

Heel snelle levering

Prima kwaliteit

Top kwaliteit aan een schappelijke prijs!

+kwaliteit +Prijs +Levering na 1 dag +Assortiment

super service!

Zelfs in corona crisis producten de volgende dag geleverd, helemaal top!

Ga hier sowieso nog eens bestellen, verbeteringen mogelijk

De site van klimwinkel werkte voor mij wat wonky, na mijn bestelling op een vrijdagavond kreeg ik een mail met een tracktrace en een login maar beiden werkten niet, op maandag kreeg ik nog een mailtje met hetzelfde maar dat werkte ook niet :) Na een telefoontje was het allemaal opgelost en dinsdag is mijn bestelling succesvol binnengekomen.

fantastische service

Kwam er na mijn bestelling achter dat ik iets vergeten was, na te mailen kon het gelukkig nog in hetzelfde pakketje. Snelle en vriendelijke service.

Uitstekende service

meerder malen spullen altijd snel en goed in gepakt geleverd. Erg tevreden over de service van deze winkel.

Zeer goede service

Zeer goede service. Klantvriendelijk als je een mail stuurt, wordt altijd snel gereageerd Leuke aanbiedingen

De max

Super vriendelijke mensen en bediening

Prima assortiment, meestal snel geleverd

Ik koop graag bij Klimwinkel en over het algemeen is alles aanwezig. Enige minpunt is dat bij artikelen die een langere levertijd is, vaak ook de hele bestelling vertraagd is. Dat wordt dan wel gemaild, maar zo'n mail verdwijnt bij mij in de spambak.

Alles direct geleverd

Alle spullen zagen er goed uit, en het was in een mooie compacte doos verpakt!! Goede zaak :)

Super snel!

Mijn bestelling was er meteen de volgende dag, super blij mee.

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Ik ben tevreden over de producten die ik heb besteld bij de klimwinkel. Ook was de bestelling ondanks alles wat nu speelt netjes op tijd.

Snelle levering van kwalitatief goed product

Snelle levering waardoor ik gelijk snel aan de slag kon. Ook voor een goed prijs-kwaliteitverhouding.

snel geleverd en goede producten!

correcte en snelle afhandeling aan een goede prijs!

Snelle levering, goed product, alles goed.

Niks aan te merken, bestellingsproces, levering en product zelf allemaal top!

Gemakkelijk

Goed ervaring. Mijn pakket was zoals beloofd snel bezorgd. Het bestellen ging verder ook erg gemakkelijk en jullie waren erg behulpzaam en aardig aan de telefoon.

Uitstekende service, duidelijk en snel.

En dat dan ook nog ondanks de moeilijke omstandigheden.

Goede service!

Al vaker dingen besteld altijd goede service. Laatst wel een probleem met een item die out of stock was, maar zonder problemen opgelost! Niks te klagen

Snelle bezorging

Fijn dat er ook op zaterdag geleverd wordt.

Superservice,goede kwaliteit en snel geleverd

Ik heb hier al enkele bestellingen op gedaan en alles verloopt zeer vlot en de site is heel overzichtelijk. Ook de leveringen gaan zeer snel ( volgende dag al geleverd in België)

Arduinstraat 20

4827 HK Breda