Groot, kwalitatief goed aanbod en supersnel verzonden!

Erg tevreden!

Jammer van de verzendkosten

Leuk cadeau voor een collega; levertijd wel lang

Leuk cadeau voor een collega gevonden; de levertijd was wel lang, maar misschien hielp Corona niet mee

Vlotte service

Vlotte service, een van mijn producten was tijdelijk niet in stock. Hierdoor duurde de levering iets langer dan normaal, maar er werd hier uitstekend over gecommuniceerd.

Alles snel geleverd.

Ik had een grote bouldermat besteld (en wat kleine dingetjes). Zelfs met corona werden die de volgende dag al geleverd. Top!

Snelle levering en super blij met mijn slackline!! Toppers!

Gibbon classic slackline is van goede kwaliteit en werk uitstekend! Snelle levering

Duidelijke webshop met goede Nederlandse omschrijvingen, correcte en snelle verzending.

Multifunctioneel

Mooi vormgegeven, goede grip en hoop variaties om te trainen!

prima winkel

goed adress voor klimgerelateerde artikelen. wel jammer dat het assortiment vergeleken met andere winkels klein is, maar dat wordt weer gecompenseerd met de service en de snelle bezorging

Duidelijke site, snelle bezorging

Kwalitatief hoogwaardige producten en klantvriendelijk personeel

Ondanks de beperkte voorraad werden de producten op korte termijn geleverd. Na het invullen van een foutief e-mailadres bij de bestelling werd dit eenvoudig aangepast doormidden van een telefoontje na de klantenservice. Erg vriendelijke personeel! Top service!

snelle service van goed product.

duidelijke website voor bestelling er ontbraken wel enkel schroeven in het pakket maar dit was makelijk opgelost.

Heldere uitleg producten en goede informatie over de levering

alles in orde, vlotte levering

positief

Keurig vlotte levering

Goede hulp via de telefoon alvorens ik ging bestellen.

Zondagavond besteld, maandag ochtend nog via de klantenservice een adres wijziging doorgegeven, dinsdag bezorgd.

Efficient and enjoyable

A call was made when the desired product was out of stock and a suitable replacement was made. Delivery was made promptly and the necessary refund was made. Was a good experience overall.

goed prijs prestatie verhouding

Nog even de keuzehulp gebruikt om de lengte van de pickel te bepalen en daarna alles besteld.

Prima portal en goede communicatie

De shop is alleen voor klimmers. In de portal is het eenvoudig te vinden wat je zoekt. Communicatie is simpel en helder. Bezorgd als afgesproken. Kortom, zonder poespas.

uitstekende winkel

Het product werd snel bezorgd en de website werkt goed. niks te klagen.

Goede service en snelle levering

Door leverings problemen was een van mijn artikelen niet op voorraad. Werd snel en goed door gecommuniceerd en een eventueel alternatief geboden. Overige producten waren snel geleverd en netjes verpakt.

Redelijk goede bestelling

Ondanks dat de site aangaf dat ee schoenen op voorraad waren,bleek dat niet het geval. Het heeft 4 weken geduuurd. Ik vind dat niet netjes t.o.v. zaken die wel aangaven het niet op voorraad te hebben. Dan had ik het alsnog bij mijn prefert suppier besteld. Daarna slechte update over de voortgang. Wel prima prijs.

top

snelle levering en een goede deal op een neoair xlite.

Helemaal mooi!

Goede kwaliteit, goed geprijsd.

Vriendelijke en snelle service

Een product was helaas niet meer leverbaar, maar de service kwam snel met alternatieven. De rest vand de bestelling werd snel geleverd.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda