Uitstekende en snelle levering

Ondanks deze coronavirus tijden heel snel mijn bestelling kunnen ontvangen. Ik bestel al geregeld spullen bij klimwinkel en altijd tevreden! Ga zo door😁

Goede persoonlijke service en artikelen

Goede persoonlijke service en artikelen

Helder, snel en goed

Bestelling online besteld. Heldere website waardoor online bestellen gebruiksvriendelijk is. Bestelling de volgende dag in goede orde ontvangen.

Snelle levering en goed verpakt.

Oefenmaterialen gekocht nu we niet kunnen klimmen. Alles liep volgens verwachting. Nieuw product. Goed verpakt. Volgens verwachting bezorgd.

Goede webshop met een zeer compleet assortiment.

Ik heb hier door de jaren hier verschillende keren wat gekocht. Levering is altijd netjes en snel. Je kunt hier vrijwel alles vinden wat je als klimmer nodig hebt.

Mijn tweede bestelling geplaatst en zeer tevreden. Ik stelde een vraag aan de klantendienst en kreeg direct een hulpvaardig antwoord. Ook het aanbod is super, zowel voor beginner, gevorderde of materiaalfreak.

Goede materialen. Niet zo'n goede site

Voor mijn C1 cursus moet ik materialen aanschaffen. Dit gedaan op klimwinkel. Af en toe was plotseling mijn winkelwagen leeg en moest ik die weer opnieuw vullen. Verder laade de site soms sloom. Verder goede materialen ontvangen!!

Beter dan bol, en meer voor klimmers

Heb vaak besteld. Goede communicatie niets op aan te merken bezorging goede producten. Niet duurder dan andere plekken.

Duidelijke website snelle levering goede prijzen

Duidelijke website en de producten snel in huis

Goede grepen voor de prijs

Voor de prijs die je voor de grepen betaalt zijn ze goed. Wel is het van een hoog niveau, zeker geen beginnersgrepen. Ook niet te doen zonder klimschoen. Wel genoeg uitdaging voor de komende weken.

Top service, zonder meer.

Net vanuit Frankrijk een bestelling gedaan, een paar dagen later stond de doos voor de deur, en dat in Corona-tijden, netjes! Er was bij het plaatsen van de bestelling het een en ander mis van mijn kant (kortingscode vergeten in te voeren en nog iets met het adres) maar dat werd achteraf zonder problemen verholpen. Toch fijn als er echte mensen achter de webshop zitten!

Super snel

Super snel geleverd en een mooi aanbod

Snelle levering.

Supersnel en efficiënt mét korting

Goeie service, niks aan op te merken

op zoek naar goede klimspullen, klimwinkel heeft het

snelle levering, goede kwaliteit, redelijk geprijsd

Wederom een perfecte service.

Ruime keuze in maten klim schoenen dat is lang niet overal

Snelle levering en genoeg keuze als je van klimmen houdt

1 woord: FANTASTISCH!

Super snelle en correcte levering. Ook bij vragen snel beschikbaar. Fantastisch materiaal. Ik ben enorm tevreden!

Goeie service en snelle levering

Had een grijze broek besteld die uiteindelijk niet meer op voorraad was. Kreeg gelijk een belletje en hebben we afgesproken dat de blauwe werd meegestuurd. Snel geregeld en gelijk de dag erop bezorgd.

Mijn bestwlling correct afgehandeld

Wekend besteld, dinsdag geleverd.

De medewerkers zijn zeer vriendelijk

Ik had een bestelling geplaatst (met kortingcode) maar er liep iets mis met de betaling en dit was in het weekend dus ik kreeg pas maandag hulp om mijn bestelling te kunnen voltooien maar desondanks dat de korting eigenlijk niet meer geldde heb ik deze toch gekregen en dat vind ik ongelooflijk vriendelijk

Pakketje was snel binnen.

Snelle en goede leveringe en top service

Weer snelle en goede levering. En omdat ik verkeerde artikel had aangeklikt/bestled had, snel een mailtje achter de bestelling aangestuurd. Dit hebben ze voor verwerking van de order voor me verwerkt. Super service en fijn: scheelt weer hoop retour gedoe.

Snelle aflevering

Makkelijk

Correcte service en prijs!

Correcte service en prijs!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda