Precies naar verwachting

Het product dat ik had besteld was naar verwachting. Ook was het mooi tijdig geleverd.

Bestelt voor 12.00 uur en de volgende dag het bestelde ontvangen.

Kreeg rode ipv zwarte slings opgestuurd. Nieuwe kleur die nog niet op de site vermeld stond. Na een telefoontje dat ik toch echt liever zwarte wilde direct omgeruild voor een duurder model zonder bijbetalen.

Snelle levering van de bestelde producten en erg leuk als extraatje het stickervel erbij.

goed assortiment

Site zit goed in elkaar, duidelijk en breed assortiment. Heldere productomschrijvingen. Snelle verzending. Voor reviews van klimgordels was Google nodig, maar dat is weinig verrassend.

Snelle service.

Niks mis mee. Volgende keer weer.

overzichtelijk en betrouwbaar

overzichtelijke site kan bestellen zonder account te hoeven aanmaken snelle levering goede informatie

Goed geprijsd en snelle levering

Perfecte service

Voor 17:00 besteld. De dag er na in huis!

Prima advies en netjes afgehandeld.

Telefonisch prima advies gehad. Spullen snel geleverd.

mooie spullen op de site maar helaas was mijn product beschadigd

Na aanbevelingen van vrienden een GriGri bij jullie gekocht. helaas was hij beschadigd. maar ik begrijp dat dat zo nu en dan kan gebeuren. ik zal de volgende keer zeker weer op jullie site gaan kijken!

prima dienstverlening

bedankt.

Top, goeie service, goeie prijzen, snelle afhandeling... bedankt

Ik vind niet snel betere prijzen voor degelijk materiaal! Merci

De pret van klimmen start al bij het bestellen op klimwinkel.nl

Ik was zelf mijn NKBV-korting vergeten, klimwinkel heeft dit zonder problemen achteraf helemaal goed gemaakt. Ook als het ergens anders iets goedkoper is zou ik nog steeds hier bestellen. De service is echt persoonlijk en snel, een voorbeeld in webwinkel-land.

Goede prijs, snelle levering. Top!

Ben echt tevreden!

Overzichtelijke website met topspullen en een snelle service!

Mooie nette website waar je goed je weg kunt vinden naar de materialen die je nodig hebt. Daarnaast wordt het snel verpakt en verzonden en heb je het vervolgens snel in huis of kun je het ophalen bij een pick up point als je niet thuis kunt zijn.

Snelle levering van groot assortiment.

Mooi en goed afgewerkt product. Groot assortiment in de webshop en zeer snelle levering.

Zeer goede website en compleet aanbod

Superfijn contact via website en mail. Mijn bestelling was niet direct leverbaar, maar mijn order is snel opgepakt, ik kreeg een advies en keuze voorgelegd als alternatief. Maw, proactieve service en zeer klantgericht!

Heldere website, goed advies en snelle levering

Website geeft veel achtergrondinformatie wat de keuze makkelijker maakt. Goede producten en een goede prijs.

goeie website, levertijd mag duidelijker

fijn website met nette prijzen. Helaas staat bij een aantal dingen 5 tot 7 werkdagen levertijd en dan krijg je een mailtje met dat het een maand duurt. Als je daar dan vragen over stelt krijg je de melding dat dat er altijd bij staat en dat je toch een mailtje krijgt met de levertermijn en gewoon mag aanpassen. ik had het liever geweten voor ik bestelde. verder prima in orde.

Mooi op tijd

Super, ik ben blij

Uitstekende service en snelle levering

Bij vragen altijd snellere reacties en een vriendelijke service! Snelle levering!

Goeie service en heldere communicatie

Klimwinkel nam direct contact op nadat bleek dat een deel van mijn bestelling out of stock was. Ook de wijziging van bezorgadres was geen enkel probleem. Uiteindelijk had ik alles binnen een paar dagen keurig geleverd. Top!

alles verliep zoals vermeld en dus heel snel!

we hadden een probleem met de levertijd van het artikel daarna deden zij andere voorstellen maar desondanks deze duurder was leverden ze het ons aan dezelfde prijs. Netjes ! en de levering was ook heel snel! een tevreden klant;

Snelle service, goed pakketvolgsysteem.

Pakket werd snel geleverd conform berichten per email. Juiste producten en goed verpakt, doos niet groeten dan nodig was.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda