Snel geleverd, fijn product!

Had boot bananas gekocht. Deze werken als een tierelier en werden snel geleverd. Vond de stickers in de verpakking een beetje overdreven. Ga ik niet gebruiken en is daardoor een verspilling van papier en inkt. Misschien optioneel maken?

In orde

Snel verzonden, snel ontvangen, alles in orde.

Verkeerd product in levering

Snelle levering achter wel 1 verkeerd product. Retour vanwege verkeerde levering is omslachtig omdat je zelf dient voor te schieten.

snelle verzending, goede prijs kwaliteit verhouding

snelle verzending, goede prijs kwaliteit verhouding

goeie spullen, goed advies

Bij de keuze van een klimtouw had ik echt wat aan jullie advies. Met goeie argumenten.

Duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk.

In al mijn enthousiasme mijn eerste klimschoenen besteld. Met duidelijke omschrijvingen en fijne tips snel een paar schoenen gevonden en besteld. Waarvan de maatvoering (gelukkig) spot on was. Voor 17:00 besteld en de volgende dag waren ze afgeleverd!

Toppie

Prijskwaliteit super !!!!! En ook blij met de snelle levering

geweldig!

Prima sneeuwschoenen aangeschaft. Binnen 24 uur bezorgd.

Snelle en precieze service

Zeer positief, producten zijn makkelijk te vinden en zij uitstekend geprijsd. Na bestellen zeer snel mijn pakket in ontvangst mogen nemen.

Snelle levering, goed assortiment, maar retourkosten

Prima website. Alles is oke, maar klimwinkel.nl heeft de keuze gemaakt om retouren voor de kosten van de klant te rekenen. Zo kostte een retour van klimschoenen, omdat deze niet paste, me 7 euro. Ik kan begrijpen dat ze de keus hebben gemaakt, omdat er waarschijnlijk veel geretourneerd wordt, gezien de juiste maat klimschoenen vooraf moeilijk in te schatten is. Het was mij echter niet duidelijk vooraf het bestellen, en als ik dit geweten had, had ik ergens anders besteld. Ze verzwijgen het niet, maar het vinden van het retourbeleid is niet heel gemakkelijk te vinden. Ik kan me wel echt voorstellen dat retouren een probleem zijn voor deze branche, maar ik zou zelf toch liever een iets hogere productprijs betalen (zoals andere websites doen), waarbij ik weet dat ik gewoon gerust kan passen en terugsturen. Nu voelt het (misschien wat onterecht, maar toch) alsof ik ergens een pashokje in ben gegaan om schoenen te passen, dat deze niet paste, en dat er €7 euro werd gevraagd voor het passen.

Op tijd; goede prijs

Levert wat belooft tegen een goede prijs.

Gewoon fijn!

Bestellingen komen zeer snel aan en in de winkel zelf wordt je super geholpen. Voor mij geen andere winkel meer voor mijn klimspullen. Ga zo door Klimwinkel.nl

Zeer tevreden van de prodcuten en de snelheid waarmee ze geleverd werden

Goede service en persoonlijke behandeling

Na het bestellen van klimspullen bleek niet alles direct op voorraad of er kwam binnenkort een nieuw model op de site. De klimwinkel communiceerde hier duidelijk over en ik heb mijn spullen in delen ontvangen. Het nieuwe model klimgordel heb ik na 2 weken ontvangen zodra ze hem binnen hadden.

super

ik had een item in de verkeerde kleur besteld. Na de klantendienst te hebben gecontacteerd kon ik het gelijk komen omruilen voor de gewenste kleur.

zeer goed aanbod en snelle verzending

Ik was op zoek naar een online winkel waar ze zowel de 10mm square maillon rapides hadden als de kong frog clips, en klimwinkel.nl was het antwoord. Goed geprijsd & snelle verzending

Duidelijke website en snelle verzending

De website was erg duidelijk. Ik heb makkelijk kunnen vinden wat ik zocht en dit snel kunnen bestellen. De bestelling werd direct de volgende werkdag verzonden en ik mocht het daardoor al snel in ontvangst nemen!

Snel en betrouwbaar

Ik heb alleen maar goede ervaringen met de klimwinkel.nl. Leveringen zijn snel, prijs is ok en problemen worden met daadkracht opgelost.

Prima producten en snelle levering!

De bestelling de volgende dag al binnen en zeer tevreden!

snelle levering conform bestelling

Zoals elke keer weer komt alles zoals aangekondigd prima aan!

Prima materiaal/prijs en service

Goed materiaal snelle levering

Snel en goed

Snel en goed

Vlot geregeld

Bestellen ging prima en hij was zeer snel verzonden.

Goed en deskundig bedrijf, wat direct met juiste antwoorden komt

Je stelt een vraag (via de e-mail) hier wordt direct actie op ondernomen, en met juistheid beantwoord. Lekker snelle verzending

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!