Zeer efficient.

Zeer direkt, bestellen en leveren zonder problemen.

Goede levering, website kan beter.

Over de levering heb ik niets te klagen. Het probleem zit hem in het aanmaken van een account, hier kreeg ik steeds de foutmelding dat mijn wachtwoord geen 6 karakters had. Hierdoor heb ik nu helaas geen account aan kunnen maken. Ik heb nog contact opgenomen, maar hier is tot op heden geen gehoor aan gegeven.

Uitstekend.

Bestellen was zo gemakkelijk. De klantenservice was ook geweldig. Ik moest mijn bestelling wijzigen en werd geholpen. Goede keuze van producten ook. Al het essentiële. Zou het zeker aanbevelen.

Groot assortiment en snelle levering

Ik was blij dat er een optie was om 'goedkoop' aan de Climbon lotion bar te komen. Zeer snelle levering met leuke stickers.

Alles op tijd, kwaliteit en prima website.

Kwalitatief goede spullen en top service

De spullen waren netjes en compleet geleverd zonder beschadigingen. Via de site was alles makkelijk te regelen en het contact verliep soepel.

Ben zeer tevreden , houden zich aan de gemaakte afspraken.

Kwaliteit en goede merken van de klimwereld , voor een scherpe prijs.

Snelle levering, ruime keuze

Snelle levering, zoals beloofd! Mooi assortiment met klimspullen.

Snel geleverd, en goed persoonlijk contact.

Mijn eerste klimgear aangeschaft. Bij een aantal vragen keurig telefonisch geholpen. Levering snel ontvangen, en van een retour direct een update per mail. Een aanrader!

Goeie service en snelle levering.

De beastmaker was overal uitverkocht. Klimwinkel wist me ook op voorhand te waarschuwen dat de Beastmaker 1000 wel te leveren was, maar dat ik even moest wachten. Dat was geheel duidelijk. ondertussen hangt die hier te blinken. dank!

Geheel naar verwachting, snel geleverd en voor een goede prijs.

Een slackline gekocht. Elders niet goedkoper. Goed verpakt en binnen 1 dag geleverd.

Snelle en correcte levering

Artikelen die ik nodig had waren op voorraad en konden snel geleverd worde

Positief

bestelling kan 1 dag later aankomen.

Makkelijk kopen en snelle levering

Snel de producten gevonden die ik zocht. Duidelijke informatie bij de producten, de reviews helpen goed om ze te beoordelen. De levering was snel en de communicatie was duidelijk, erg blij met mijn aankoop.

Mooie en duidelijke website, en snelle levering

Prettige

Hele fijne site om te bestellen , duidelijke uitleg bij de soorten touw( in ons geval niet verder dan de touw afdeling geweest) Zeker een aanrader!

Uitermate tevreden

Na een vlotte bestelling werd mijn pakket mooi aan de deur afgeleverd door Bpost. Netjes op tijd, binnen de beloofde leveringstermijn. Per mail werd ik van het versturen op de hoogte gehouden. Prima service, Ik kom hier nog vaker :-)

Snel en grondig

Duidelijke info, snelle bestelling en correcte levering. Top!

Zeer tevreden over service

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en correcte prijzen van jullie winkel

Erg tevreden.

Compleet assortiment, heldere communicatie, goede prijs en snelle levering! 5 sterren.

De service was goed alleen de info op de site wat minder.

Klimspullen zien er mooi uit.

Goede producten, snelle verzending, correcte prijs.

Ze hebben een mooi aanbod producten tegen een heel correcte prijs. De verzending is super snel.

Prima webwinkel, levering was op tijd.

Correct en snel.

Zondagavond besteld. Dinsdag aangekomen. Mooi aanbod op de website. Regelmatig kortingen.

De artikelen kloppen met de site, prima in orde

Mooi snel gele(verd met een goede vervoerder die zich aan de afspraak houdt (mailtje wanneer)

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!