Bestelling laat geleverd

OP de site werd levering de volgende dag beloofd. Dit werd 2 dagen later

Goed en spoedig!

Vlotjes

Snel geleverd, voordelig geprijsd, deftig verpakt... Heel tevreden!

netjes

na wat probleempjes is alles netjes op gelost ik wacht nog op de na levering maar ga er vanuit dat dit ook goed komt

Snelle en goede levering. Bestellen en krijgen zoals het moet zijn

Klimgordel was vergelijkbaar het goedkoopst bij jullie. Bestelling kwam eerder aan dan verwacht. Zeer tevreden

Snelle levering en de juiste producten.

Snelle service. Er was wat mis met de ideal betaalknop en ik kreeg heel netjes van de winkel een link om toch te betalen. Daarna was het snel in huis, goed verpakt en prima prijs. Top, als ik weer wat nodig heb kom ik terug.

Steeds geïnformeerd gebleven

Vanaf het moment van de bestelling kreeg ik al een mail met de melding dat het door een backlog bij de leverancier langer kon duren. Na een tijdje kreeg ik opnieuw een mail waarin gemeld werd dat ze het order niet vergeten waren maar dat het er nog niet was. Kan iedereen overkomen, maar de aanpak bij “minder” goed nieuws was ook goed.

Het is een hele fijne winkel klant vriendelijk en kennis over alles. Een tijd Geleden heb ik nieuwe klimschoenen gehaald en tot de dag van vandaag ben ik daar nog steeds heel erg blij mee. Ze hebben precies wat je nodig hebt. Voor iedereen iets. En in Alle prijs klassen en fantastische kwaliteit.

Buitengewoon

Had mijn bestelling de volgende dag al binnen,zoals ze adverteren, perfect geregeld

Top, en volgende dag geleverd.

Helemaal goed

Overzichtelijke website, snelle levering en goede communicatie met klantenservice

Goede communicatie over levertijd product, terugstorting verschil bij aanpassing van de bestelling.

Spullen zijn vlot verzonden en netjes verpakt. Website is overzichtelijk en werkt fijn, bestellen zelf gaat ook makkelijk.

Erg positief!

Duidelijke communicatie en snelle levering ook al was het product niet op voorraad.

Good prices, trustworthy and helpful!

I ordered a pair of gear for Quarks they wasn’t in stock. I needed it in one week to go climbing. They made sure it came in time and send it right away to me after I asked. Reply to email was the same day. Best service ever! Definitely recommend this shop for gear!

Uitgebreid gamma aan kwalitatief klimmateriaal

zeer goede prijs - kwaliteit verhouding vlotte communicatie per mail tevreden klant

goed maar de website belooft meer dat het kan

op de website bestelde ik spullen die OP VOORRAAD waren, maar na plaatsen en betalen van de bestelling bleek dat niet zo te zijn! Doe dat nou niet jongens. Bij aanbevelen kan ik alleen ja of nee invullen, dat is dus 'ja, maar ....' Verder hebben jullie prima spullen en de mails worden vlot en goed beantwoord, dank , groet hans

top

Prijzen zijn goed als je ze vergelijkt! Leveing was verassend snel!

Snelle reactie, snelle levering, precies als beloofd.

Snelle reactie, snelle levering, precies als beloofd. Product ook zoals verwacht, geen teleurstellingen.

Erg goede service en mooie spullen.

Er zijn super veel mooie producten. Echt van alles wat. Ze zijn betrouwbaar en betalen is makkelijk. Enige min punt is dat de levering niet zoals aangegeven was. Mijn levering kwam tot 2 keer toe een dag later dan aangegeven.

Prima assortiment en snelle levering!

Precies wat je mag verwachten van een webshop ;)

Praktische website en levering in goed overleg!

Prettig & Professioneel!

Snelle levering en goede kwaliteit materiaal

Snelle levering en goede kwaliteit materiaal

Super snelle levering zeer correcte service

Zeer goede en duidelijke communicatie

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!