Laden reviews...
63 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Leveringen zijn snel en betrouwbaar en er is een ruime keuze aan materialen. Klanten waarderen vriendelijk en deskundig personeel en een vlotte winkelervaring. Prijzen zijn competitief en de algehele ervaring is positief. De website biedt duidelijke informatie en meldingen over bestellingen.
Alles vlot verlopen
Beveelt niet aan
Tom
Kortenaken
Ik heb een bestelling geplaatst, maar die bleek niet op voorraad te zijn, terwijl op de website stond dat het er wel was. Kreeg ik de duurdere versie die wel op voorraad was voor de zelfde prijs. Helemaal top.
Paul
Capelle aan den IJssel
In no time vond ik wat ik zocht, in een royaal aanbod. Het werd snel geleverd tegen een scherpe prijs.
Gerard
Amsterdam
Ik had een Petzl hoofdlamp besteld waar ik achter kwam dat hij helaas geen rood licht functie had. Ik kon snel de hoofdlamp retour sturen en kreeg mijn geld zeer snel teruggestort.
Kiek
Nieuwegein
Ik had voedsel besteld. Een deel van mijn bestelling bleek niet in voorraad. Ik vind het eigenlijk raar dat je dat dat wel kunt bestellen en niet een grote waarschuwing krijgt. Ik had het niet meteen door en pas na een paar dagen las ik wat beter.... Toen ik mailde voor een ander product was dat wel supersnel in huis. Dus tenslotte wel tevreden.
Claar Talsma
Amsterdam
Voor de aanschaf van een volledige set voor een beginnend klimmer gekozen voor Klimwinkel, vanwege het bredere assortiment dan andere aanbieders. Kwalitatief goed materiaal tegen een zeer schappelijke prijs, goed verpakt in kleine doos (duurzaam!) en binnen 1 dag geleverd. Met ook nog een heel leuk velletje stickers erbij. Top service!
Roos
Amsterdam
Mijn klimschoenen waren niet voorradig, en dus heb ik ze besteld. Toen ze binnen waren een mail ontvangen dat ik ze kon ophalen/laten bezorgen. Omdat ik ze graag eerst even wilde passen, even langsgegaan. Vriendelijke mensen met kennis van zaken daar :) Tot de volgende keer maar weer
Pim
Eindhoven
Snel geleverd, perfect product!
Marc
Amsterdam
Super goede ervaring van bestelling tot levering. Raymon borgde een goede (klant)communicatie ter afstemming en opvolging van de order delivery (incl. goederen niet op voorraad). Kortom: a. zeer aangename aankoopervaring en b. top team ter verwerking van het order (incl. order picking, etc.) tot levering. sportieve groet, Dirk
Dirk Linden
Pelt
snelle levering, goede service, goede uitleg
marijke
breda
Vlotte afhandeling en scherp geprijsd. Enige minpuntje vind ik dat korting voor nkbv leden niet ook geldt voor aanbiedingen....
Huibert Boer
Amersfoort
Zeer snelle levering, lage prijzen.
Laura Hubers
Elst
Men is erg behulpzaam maar als de bestelling niet goed blijkt te gaan zoeken ze zelf actief naar de fout en zetten deze recht. Fijne winkel dus. Als Nkbv lid kom je uit op lage prijzen!
Hans
Hardinxveld-Goessendam
Super snelle levering en mooie kwaliteit. Ook heel duidelijke omschrijvingen op de website zodat je weet wat je bestelt.
Nancy
Varsenare
Prijs-kwaliteit héél redelijk. Snelle afhandeling.
Annette Pieters
Lier
Besteld via internet en netjes de volgende dag in huis! Afmetingen waren ook prima omdat het product op lengte besteld is (klimtouw).
Bart
Albergen
Na het bericht dat een bepaald product niet meer leverbaar in overleg met Raymond alsnog de bestelling kunnen doen met gelijkwaardige alternatieve producten. Werd erg goed geholpen en kon zelfs telefonisch mijn bestelling/pakket samen stellen wat ik ervaarde als erg prettig. Daarna kwam het binnen 2 werkdagen al binnen waardoor ik volgende week mijn klim les kan geven op school. Heel relaxt!
Koen wouters
Den Haag
Zoals het hoort: makkelijk te kiezen en bestellen, snel en correct geleverd.
Gert Sheeren
Tessenderlo
Ik heb het op mijn de school waar ik werk laten bezorgen. De bezorger had het pakje buiten voor de deur gezet. De deur was gewoon open. Gelukkig is het niet gestolen door een voorbijganger. NB Eerder op dezelfde dag was er een andere bezorger die wel gewoon naar binnen ging om het pakketje af te geven.
Beveelt niet aan
Joost
Leiden
Goed verpakt. Juiste communicatie en snel geleverd.
Berry
Grevenbicht
Good assortment, competitive prices and fast delivery!
Petar
Amsterdam
De catalogus werkt fijn, de website is snel. Erg handig zijn de kooptips, in mijn geval voor sneeuwschoenen. Dat zoekt en selecteert handig.
Jan
Houten
Klimwinkel heeft een heel ruim assortiment, ook goede omschrijvingen er bij en het is fijn te winkelen. Het enige wat verbeterd kan worden aan de website is de zoekfunctie, namelijk als je zoekt op pof kom je niet bij de pofballen uit ;), maar ik hoop dat ze hier wat aan kunnen doen!
Gillian
Utrecht
d
Luis
Utrecht
In mijn zoektocht naar vloeibare magnesium kwam ik in eerste instantie uit bij een grote sportketen. Er was wel voorraad maar kon niet bestellen. In mijn verdere zoektocht kwam ik Klimwinkel.nl tegen. Het bestellen en leveren was geen enkel probleem. Het was geleverd en kon het meteen in de training gebruiken. Top!
Ben
Arnhem
Klimmen begint bij Klimwinkel.
Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!
Arduinstraat 20
4827 HK Breda