Grweldig.

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Top selectie en prima levering

Altijd een top winkel om te bestellen, goede selectie producten en een snelle levering

Goede service!

Fijne en werkt goed

Wel jammer dat het pakketje een dag te laat aankwam maar dit ligt niet aan de winkel

Zeer goede klantenservice.

Artikel bleek uitverkocht, kreeg direct een mail met opties e.d. Dag later lag een alternatief op de deurmat

ging goed

duidelijke omschrijving, goede prijzen en snelle, correcte levering

Echt snel bezorging

Alle dingen werden snel en zorgvuldig geleverd. Uitstekend assortiment

Recommended

Very positive experience. Fast delivery, good service, polite staff.

Snelle levering.

Besteld en de volgende dag binnen.

Snelle levering en goede prijs.

Laatst een MSR Elixir 4 besteld voor een mooi prijsje, en was de volgende dag al in huis.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer tevreden met de levertijd en kwaliteit van mijn aankoop, voor een goede prijs.

Perfect!

Het personeel is perfect, geduldig. Neemt echt de tijd om dingen te verduidelijken! De spullen zijn perfect van kwaliteit en ik ben superblij met mijn laatste bestelling! Klimschoenen

Goede snelle service met duidelijke communicatie

Goed. Duidelijke communicatie en snelle service

Snelle bezorging en kleine verpakking

Veel kleine losse hardware besteld. Bestelling was binnen een paar dagen binnen, ondanks dat één artikel 5-7 dagen levering had. Verpakking was zeer compact, goed voor het milieu!

Alles was duidelijk en snel

De site is overzichtelijk en alles is snel te vinden. De levering is als afgesproken en heb je snel in huis. Geen problemen gehad

Goede en snelle service

Goede service Had een verkeerd levering gehad en dit werd heel snel opgelost . Dit werd ook goed opgevolgt en en gevraag of de juiste levering goed was aangekomen Mss wel een werkpuntje . De klant beter op de hoogte houden van een backorder . Heb na 3 weken zelf gebeld hoe dat het was met mijn order . 1 product was nog altijd niet binne dit vervangen voor iets anderes zo dat mijn ofder kon opgestuurt worden

Geweldige service

Veel keuze en goede service

Geweldige service!

Nadat er iets mis was gegaan met het invoeren van het juiste bezorg adress, hebben ze me telefonisch te hulp gestaan en er voor gezorgd dat de volgende dag het pakket bezorgd werd. Overal een fijn groot assortiment met hele fijne service!

Goed contact. Goede service. Product zoals omschreven. Snelle bezorging.

Slecht

Niet alle producten volledig verzonden.

Duidelijke site, goede prijs en snelle levering

Perfecte levering van het gevraagde materiaal

Leuk om op deze website iets te bestellen

goede service

snelle levering en afhaalmogelijkheid op locatie

Prima afhandeling van mijn bestelling

Snelle correcte levering

Prettige ervaring

Jammer dat mijn mailtje van de bestelling steeds niet aankwamen. Volgens mijn hostingprovider (die is er goed ingedoken) staat jullie mail omgeving volledig verkeerd ingesteld en die geeft fouten. Misschien kunnen jullie hier naar kijken. Na bellen of mijn bestelling goed was doorgekomen, werd ik overigens heel fijn geholpen en gerust gesteld dat mijn bestelling al onderweg was.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda