Snel en precies zoals beschreven

De powerbands waren coorect beschreven, werden snel geleverd en voor een keurige aantrekkelijke prijs. Ook de losse vraag aan servicedesk was snel en duidelijk beantwoord. Goed op de hoogte gehouden van levering. Alles top!

Snelle levering.

Snelle levering zonder problemen.

top winkel

Goede producten en snelle levering

Goede kwaliteit, goede prijs, snel geleverd. Assortiment niet erg groot, maar voldoende goede producten.

Mooie spullen

Super mooie spullen alleen door brievenbus post krijg je deukjes in het boek... Dat vond ik erg jammer. Verder top

Volgende dag in huis, goede service en overzichtelijke site

snelle bezorging

Ik zou deze winkel zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen

Soepele bestelling en bezorging

Bestelling ging soepel en het klimbord in goede staat ontvangen conform beschrijving

Prima bereikbaar

Ik kreeg een mail dat een product pas over 2 - 4 weken geleverd kon worden na mijn bestelling. Daarna de klimwinkel gebeld en de bestelling aangepast met een soortgelijk product met advies wat dan te nemen. De volgende dag lag de bestelling binnen en ik ben er zeer tevreden mee en over de service ook.

Tevreden

Goed en duidelijk op de website en volgens verwachtingen

Ik zocht een hang board. En gevonden.

Meteen gevonden wat ik nodig had

Ik wilde wat goede kwaliteit magnesiumpoeder kopen, kon het meteen vinden. Snel bezorgd, helemaal prima.

Snelle levering en goed product

Goed advies op de site, snelle levering en mooi product

Goed, netjes en snel op afspraak geholpen

Op afspraak schoenen gaan passen nadat was gekeken of de maat op voorraad was. Voor zover te beoordelen kundige medewerkers.

Levering was vertraagd. Na telefonisch contact is daar direct een oplossing voor geboden.

Door een tragische gebeurtenis in ons gezin was het extra belangrijp dat we het kado voor onze zoon op tijd zouden hebben om nog een beetje een feest te maken van zijn verjaardag. Na overleg mocht ik bij de vestiging langskomen en is mij een alternatief meegegeven. Heel erg bedankt!!!

Snelle en goede service

Ik had prusiktouw besteld, en dit was supersnel geregeld en mooi op maat gesneden. Klein verbeterpuntje is dat het niet op de cm nauwkeurig was, maar de ontzettend snelle service heeft dat ruim gecompenseerd. Daarnaast is de webshop ook fijn en wijst zichzelf.

Snelle, vriendelijke en goede service!

Ik heb nog niet veel (klim)ervaring met de klimwinkel maar wat ik tot nu toe ervaren heb is snel, vriendelijk en goede service. Voor herhaling vatbaar.

Snelle verzending, hoge kwaliteit

Goede service, snelle levering en goed contact gehad met de winkel.

Goed advies door kundig en vriendelijk personeel. Nemen echt de tijd voor klanten. Zelfs advies om iets níet te kopen ivm mogelijk aanstaande veranderende regels op mijn toepassingsgebied! Aanrader voor iedereen in de klimsport.

Prima vlot getegeld

Met klimwinkel kom je vlot hogerop

Ging snel en website was makkelijk to navigeren. Bezorgen was heel accuraat.

Snelle levering, mooie spullen

Zeer snelle levering. Klimgordel en toebehoren van mooie degelijke kwaliteit.

Snel, correct, goede prijs

Pakketje was er sneller dan verwacht. Goede service.

Eenvoudig en snel geleverd .

Arduinstraat 20

4827 HK Breda