Goede winkel, zeer tevreden :)

Zeer fijne ervaring met deze winkel. Snel besteld en ook zeer snel geleverd. Alles was in orde en ik ben blij met mijn product. Goede prijzen :)

super !

De levering van de bestelde klimsetjes ging snel en vlot. Alles prima !

Snelle en goede levering

Goede en snelle levering van het pakketje. Ook was het fijn dat ze mij een mailtje stuurde dat hetgeen wat ik wilde kopen niet meer op voorraad was. Met de terugbetaling heb ik echter €2,- te weinig teruggekregen. Dit is wel jammer.

Goede en snelle afhandeling van betaling en levering

Gewoon prima. Ik wil een product, bestel deze en deze wordt optijd geleverd zoals beloofd.

Gemakkelijk en vlot

Goede service, zoals je verwacht van een online winkel. Pakketje was gemakkelijk besteld en snel bezorgd.

Vlotte verwerking en levering van pakket

Alles verliep vlot, keuze, betaling en levering. Top!

Best goed

Meestal snel en zonder problemen

Overzichtelijke website en snelle levering!

Ruim assortiment en overzichtelijk gepresenteerd op de website. De bestelling ging erg vlot met een snelle levering.

Topmatriaa

Rappe bestelling, vlotte service.

Snelle en perfecte levering.

Besteld artikel was scherp geprijsd en de juiste en praktische info v.w.b. de levering. Dus helemaal super.

Snel. Goed advies. Correcte levering.

Prettig contact. Gemaakt afspraken goed nagekomen

Op tijd geleverd. Product bevalt prima.

Top product, snel levering

ik was al een tijdje aan het zoeken naar een klimbroek en klimwinkel heeft best een goed assortiment. Snelle levering bij de klimwinkel en goeie producten. Ze hadden ook meer informatie over de broek die ik zocht dan bij ander winkels.

Goeie service bij ontbrekende voorraad

Product was niet op voorraad, snel melding gekregen met een alternatief. Na akkoord ook snelle verwerking en het verschil terugbetaald gekregen.

Correcte en snelle levering.

Geen enkel punt ter verbetering. Ook bij een eerdere foutieve bestelling werd dit keurig gecorrigeerd. Goede -en vriendelijke- service.

Prima winkel

Leuke aanbiedingen, snel verzonden, niet te duur: prima (online) winkel dus.

Vlot

Lekker snel en duidelijk

Top materiaal en Top levering, volgende dag geleverd zelfs in België

Top materiaal en Top levering, volgende dag geleverd zelfs in België

Blij met mijn nieuwe slaapmat

Mijn bestelling werd snel verzonden en was naar wens.

Zeer snelle en correcte behandeling van mijn bestelling!

Alles zat erin wat erin moest zitten + de touwen waren perfect op de gevraagde lengte afgesneden.

Bestelling heel gemakkelijk geplaatst op vrijdagnamiddag. Zaterdagmiddag werd de klimgordel reeds geleverd binnen een vooraf afgebakende tijdspanne. Zeer goede klantenservice en vlotte levering. Ik kan iedereen deze winkel aanraden! Marleen (Belgiê)

Goed verpakt, met weinig plastic. Product van goede kwaliteit en prijs. Helemaal tevreden!

Vlot en goed

Klimwinkel geeft perfecte service, levering van PostNL is helaas altijd tot slecht.

De klimspullen zijn mooi en werken goed!

Ik heb mijn spullen online besteld en kreeg ze binnen een paar dagen al binnen. De kwaliteit is helemaal prima en de site is heel overzichtelijk.

Snel en correct

De website is duidelijk met een ruim aanbod. Bestelling was gemakkelijk geplaatst en enorm snel geleverd.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda