Quick service

Next day after ordering, package was at my door step.

Duidelijke website met een ruim aanbod

Afspraken die gemaakt zijn worden perfect nagekomen.

Goed geholpen door bekwaam personeel

De mevrouw die ons hielp was heel aardig en netjes. Ze nam alle tijd om ons goed te helpen en van goed advies te voorzien. We konden alles passen en proberen, niets was te veel.

Goede producten en snelle levering!

Goede producten en snelle levering!

Goede levering

Goede, snelle levering.

Super snel

Altijd goed en altijd super snel. Ook als je twee dagen voor je klimtrip nog een nieuwe helm nodig hebt is het geen probleem!

Snelle levering van goede producten.

Zowat mijn gehele klim uitrusting gekocht bij Klimwinkel.nl. Tot nu toe erg tevreden!

Goede employees

Ik ben daar langs geweest zonder afspraak. Je zou eigenlijk eerst een afspraak moeten maken, maar hun deden totaal niet moeilijk. Werd gelijk geholpen en vond uiteindelijk de juiste paar klimschoenen.

Fijne webwinkel

Goed werkende website, ook op mobiel. Ruim aanbod aan spullen, snelle verzending!

Prettig contact en topservice

Klimwinkel communiceert eigenlijk altijd snel, prettig en oplossingsgericht wanneer een bestelling niet helemaal compleet voorradig is, en er een nalevering moet gebeuren. Als er bij een bestelling onverhoopt alsnog iets misgaat, wordt dat door Klimwinkel zelf gesignaleerd en opgelost. Uitstekend.

Snel en compleet geleverd voor een goede prijs

Prima keuze prima service

Boulder pofzakjes, meteen gevonden watik zocht .

Duidelijke communicatie

Nadat ik een bestelling plaatste kreeg ik de melding dat niet alles op voorraad was en ik dus iets langer zou moeten wachten op mijn pakket. Zoals aangegeven kreeg ik een update zodra alles op voorraad was. Ik bedacht me dat ik nog recht had op korting nadat ik al betaald had. Toch heb ik de korting nog gekregen en werd dit bedrag gewoon teruggestort. Super service dus!

Top zaak top personen!

Top ga zo door!

Snelle levering, en goede prijs

Mooi materiaal voor een goede prijs

Goed duidelijk beschrijving van het produkt. Betalingsproces liep vlot. Aflevering precies volgens p

Rr

Ik had mijn gegevens verkeerd ingevuld. De klimwinkel belde mij heel netjes op om zeker te zijn van het adres. En mijn bestelling kwam als nog op tijd aan. Top ga zo door!

Snelle en correcte levering

Duidelijke communicatie, snelle levering en producten zoals op de foto. Zeer tevreden

Snelle correcte levering

Vrijdagmiddag besteld, zaterdag geleverd

Aanrader

Goed advies, vriendelijke medewerkster. Goed bestelproces, binnen een dag geleverd!

Zoals een webshop bestelling hoort te gaan

Fijne website, op tijd verzonden, goed verpakt, wat wil je nog meer?

Prima service, precies wat ik nodig had.

We werden goed geholpen om meerdere verschillende schoenen te passen, erg fijn dat de verkoopster zelf ook klimmer was en verstand had van de mogelijkheden.

top !

zeer overzichtelijke site snel communicatie, zlefs als artikelen worden nagestuurd.

Altijd optijd geleverd en zeer goede kwaliteit

De bestellingen komen altijd optijd binnen, en de kwaliteit van de spullen zijn ook jelemaal top. Ga zo door!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!