Alles geleverd naar volle tevredenheid!

Duidelijk, overzichtelijk en vriendelijk.

Snelle en goede levering

Bestelde items waren aan een goede prijs snel geleverd.

Fantastische service

1 product van mijn bestelling was niet op voorraad. Ik kreeg netjes een bericht of ik de rest alvast wilde ontvangen. De levertijd bleek toch een stuk langer en ik kon probleemloos dat deel van de bestelling annuleren. Zeer goede ervaring met klimwinkel.nl!

Duidelijk, eenvoudig, eerlijk

Website is overzichtelijk, goede prijzen, bestellen ging eenvoudig en zonder problemen, levering ging zoals gepland.

Goede prijs kwaliteit verhouding snel geleverd

Bestellen bij klimwinkel was als een route 5a klimmen. Simpel. Je weet wat waar te zoeken en voor je het weet is de klus geklaard.

Snelle levering, correcte afhandeling

Je krijgt als klant wat je van de winkel mag verwachten.

Top webshop!

Dit was mijn beste ervaring met een webshop tot nu toe. Ze hebben alles wat je nodig hebt aan scherpe prijzen en hun customer service is uitstekend. Heb nog nooit zo snel antwoord gekregen op vragen en ze stellen zich zeer flexibel op met als doel de klant zoveel en zo snel mogelijk te helpen.

Snel, goede levering, goede prijs

Altijd tevreden met klimwinkel.

Mooie producten

Uitgebreid assortiment waarbij er een keus is gemaakt om top merken te verkopen. Duidelijke info ook bij de producten.

Helemaal goed

Snelle levering, product zoals beschreven!

Zeer mooi en uitstekend

Ik heb de klimsetjes gekregen voor mijn verjaardag van degene die ze gekocht heeft en heeft mij de link voor het beoordelen doorgestuurd. De klim setjes zijn enorm goed uitgepakt! Ze waren precies zoals omschreven, heel mooi om te zien en erg fijn in de hand. Zodra het lukt koop ik er zeker meer!

Ondanks leveringstekorten duidelijke communicatie. Tip: wees transparanter voorafgaand aan de koop

La sportiva Solutions in maat 42 besteld begin oktober met de belofte dat de schoenen binnen enkele dagen geleverd konden worden. Direct na aankoop een bericht ontvangen dat het product komende tijd niet leverbaar was en de vraag of ik hier op wilde wachten of dat ik eventueel mijn geld terug zou willen. Hierna nog een update gekregen dat het misschien tot het einde van het voorjaar zou kunnen duren inclusief dezelfde vraag als vorige keer. Omdat ik ze met korting had besteld vond ik het de moeite waard om beide keren te wachten. Na 3 maanden de schoenen binnen gekregen zonder problemen. Een suggestie vanuit mij zou zijn om op de website voor aankoop al duidelijk aan te geven dat de schoenen niet of slecht leverbaar zijn en een correctere schatting van de levertijd te geven. Anders voelen minder geduldige klanten zich misschien genept door de lange wachttijd of lijkt het alsof jullie klanten hun korting proberen te ontnemen.

Correcte prijs & vlotte levering

Aankoop van BeastMaker 1000 net voor kerstperiode. Vlotte levering binnen een week.

Prima, ben goed geinformeerd en alles correct afgehandeld.

Correcte levering

Product besteld via webshop, correct geleverd binnen de aangegeven tijd op de website.

Snelle en correcte levering

De producten die ik bestelde waren veilig verpakt en verkeerden in perfecte staat. De levering was twee dagen na bestelling geleverd, tijdens de Kerstdagen! Het cadeautje voor de dochter lag mooi op tijd onder de Kerstboom. Hier bestel ik zeker opnieuw.

Correcte prijzen, vlotte levering

Altijd in orde en de prijzen zijn correct. Regelmatig aanbiedingen op verschillende items.

Prima winkel

Zonder problemen producten besteld en lekker snel binnen!

Heel snelle levering

Ik was dringend op zoek naar een hoofdlamp, kon overleggen en werd binnen 2 dagen geleverd

Snelle levering, top product

Goede service, voorraad helaas beperkt

Ik was toe aan nieuwe Boulder schoenen. Na een mailtje vrij snel een afspraak gemaakt om te mogen passen. Bij het bezoek bleek helaas dat er veel schoenen / maten niet op voorraad waren. Dit was jammer. Uiteindelijk wel geslaagd voor nieuwe schoenen die heel fijn klimmen. Service was zeer vriendelijk en ik werd deskundig geholpen.

Snelle en accurate levering

Heldere informatie op de website over de producten zodat de keuze makkelijk was. Na bestelling werden de producten heel snel geleverd.

Deskundig geholpen

Medewerker met kennis van zaken nam alle tijd voor uitleg en gaf ruimte voor passen en vragen. Zeer prettig geholpen.

Alles wat een buitenliefhebber en klimmer kan wensen op 1 website

Super fijne website met een heel breed assortiment. Alles wat ik tot nu toe nodig heb gehad heb ik kunnen vinden en de prijs-kwaliteit verhouding is top. Er komen leuke aanbiedingen langs waar door je je hart kan op doen.

Is 1 woord ook goed? Perfect.

Goede communicatie, levering snel en lekker bezig jullie hebben me aan een nieuwe gezonde verslaving gebracht.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda