Duidelijke website, uitgebreid klimassortiment en hele snelle levering. Zou zeker nogmaals bestellen!

Makkelijk besteld, snel geleverd!

De site werkt goed, de levering is snel en de producten zijn top! Ik ben erg blij met mijn nieuwe pofzak, magnesium en borsteltjes.

Prima prijzen en snelle service.

Alles verliep probleemloos en snel, van uitzoeken in de webshop, betalen en verzenden. Niets op aan te merken

Veel kennis en goed advies

Tijdens bezoek aan de winkel enorm goed geholpen door een medewerker. Goed advies gekregen en ook echt meegedacht met onze wensen.

Prima product

Snelle levering, duidelijke omschrijving van het product op de website en goede kwaliteit materiaal.

Zeer vlot en vriendelijk

Ik kocht een cadeaubon en kwam erna in contact met de klantenservice. Probleem werd meteen opgelost en op een zeer vriendelijke manier. Heel tevreden.

Altijd prima

Altijd als ik iets bestel komt het goed. Is er iets niet, dan is er prettig contact.

Ondanks zeer lichte vertraging enorm goed geholpen

Ik had een product besteld dat niet op voorraad was. Nadat ik de bestelling geplaatst had kreeg ik een persoonlijke email met excuses en mogelijkheid om mijn bestelling te wijzigen/annuleren. Dit heb ik niet gedaan en ik ben zeer tevreden over de producten.

Efficient, snelle service en fijne pricing

Prettig dat het maken van de order zo snel geregeld is. Ook de koppeling naar het account van jullie zaak werkt fijn.

Uitstekende service

1 van de artikelen van mijn bestelling was niet in stock en stelden zelf voor om dit op een manier naar keuze op te lossen

jullie service is zeer klantvriendelijk

Het alsnog gratis versturen van het paket, super

Erg fijn en soepel!!

Ik heb al een aantal keer besteld bij Klimwinkel en ben nog steeds zeer tevreden! Laatst had ik een bestelling, maar was wat vergeten dus moest in 2x de link werd snel gelegd want kreeg het als 1 pakket, erg fijn!!

Grote klasse!!

Ondanks dat ik eigenlijk vandaag net te laat was, werd toch zeer fijn geholpen door de jonge dame met kerstmuts. Grote klasse gewoon!! Kan niet wachten om mijn Red Chili Spirit morgenvroeg uit te gaan testen. Voor mij een eindje rijden, maar dat het dubbel en dwars waard. Fijne dagen Klimwinkel!

Goede service!

Van een bestelling was een product niet meer direct leverbaar. Hier heb ik netjes bericht over gekregen en heb dit direct kunnen aanpassen naar een ander product. Pakketje was toch op tijd in huis. Daarnaast goed, maar compact verpakt. Ook dat zie ik als een groot pluspunt.

Fijn geholpen

Mijn artikel was niet op voorraad en duurde te lang voor het er weer was. Geholpen met ideeën en vervolgens geld teruggestort gekregen

Prima verlopen

Er was een kleine vertraging omdat de spullen niet op voorraad waren. Maar in deze tijd is dat niet zo raar.

Vriendelijk, deskundig en behulpzaam

Vriendelijke beantwoording van telefonische vragen mbt de levering. Deskundigheid en behulpzaamheid bij het in de showroom omruilen van niet passende artikelen.

Duidelijke communicatie en perfecte levering.

Zeer snel geleverd

Zeer ruim aanbod, snelle levering. Heel tevreden met de service, ook in de showroom. Personeel neemt alle tijd en is vriendelijk.

Alles wat ik bestelde werd correct en tijdig geleverd

Zoals steeds correcte en tijdige levering.

Snelle levering van producten. Altijd goede kwaliteit. Goed bereikbaar voor vragen, erg klantvriendelijk.

Snelle service, breed aanbod

Degelijke webshop, breed assortiment van pofzakken. Snel bezorgd in een passend kleine verpakking.

Levering Post.nl

Beste, Wij hebben vorig weekend een klimzakje gekocht bij jullie online winkel. Tot onze vreugde werd kort erna door Post NL meegedeeld dat er al heel snel geleverd ging worden. In de loop van de week is er al vier keer een verplaatsing gedaan van het leveringsmoment. Tot de teleurstelling van onze negenjarige dochter. Ik heb begrip voor de drukke feestdagen voor post NL. Maar dan moet er - van in het begin aub - een realistische leveringsdatum gegeven worden. En niet een datum kort na aankoop, die vervolgens vele keren wordt uitgesteld. Dankjewel Vriendelijke groeten Klaaf

zeer slecht

als niet op afspraken na komen met retour heefd me 2werkdagen gekost maar niets opgehaald. waar kan ik mijn vrijdagen incasseren bij jullie. ik zal ook niemand aanwijzen dat ze iets bij jullie wat gaat kopen.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!