Duidelijke communicatie en perfect ingepakt!

Ik had een bestelling van 7 artikelen waarvan 1 artikel niet direct op voorraad was en ook niet binnen 5-7 dagen te verwachten was. Hierover kreeg ik een keurige e-mail met de mogelijkheden. Wij kozen voor verzending als alles compleet is. Al snel kreeg ik een e-mail dat het artikel toch geleverd is en dat alles verzonden werd. Top gecommuniceerd. Vervolgens komt het netjes ingepakt aan in een doos die precies het juiste formaat heeft. Ook vind ik het goede zaak dat Klimwinkel niet doet aan gratis retourneren (tenzij een defect product), met als reden de mensen te stimuleren eerst goed na te denken voordat zij een product bestellen. Dit zouden meer winkels moeten doen! Ga zo door!

snelle levering en goede kwaliteit

Besteld als sinterklaascadeau en het was er de volgende dag al. Vriend was erg tevreden met het cadeau

Klantenservice is top!

De medewerker van Klimwinkel heeft me ontzettend goed en snel geholpen nadat ik vergeten was een korting toe te passen. Ik zou Klimwinkel bij iedereen aanbevelen!

Klantenservice is top!

Fantastische service

Er wordt helder en aangenaam gecommuniceerd als de bestelling niet voorradig is. Er wordt een verwachte levertijd gegeven, en hoe het wordt geleverd. Bij het eerste deel dat geleverd werd was er een klein foutje gemaakt, en dat is door Klimwinkel zelf gesignaleerd en gecorrigeerd. Bij alle bestellingen heb ik altijd een prettig contact met alle betreffende medewerkers gehad.

Fantastische service

Duidelijke communicatie en perfect ingepakt!

Ik had een bestelling van 7 artikelen waarvan 1 artikel niet direct op voorraad was en ook niet binnen 5-7 dagen te verwachten was. Hierover kreeg ik een keurige e-mail met de mogelijkheden. Wij kozen voor verzending als alles compleet is. Al snel kreeg ik een e-mail dat het artikel toch geleverd is en dat alles verzonden werd. Top gecommuniceerd. Ook vind ik het goede zaak dat Klimwinkel niet doet aan gratis retourneren (tenzij een defect product), met als reden de mensen te stimuleren eerst goed na te denken voordat zij een product bestellen. Dit zouden meer winkels moeten doen!

Goed advies

Fijne klimschoenen gekocht van Madrock. Ik ging voor klittenband, maar heb uiteindelijk een slofje gekozen. Goed advies en goede kwaliteit.

Goed advies

Goede prijs en snel geleverd

Ik had een aantal artikelen besteld en deze werden netjes snel en op tijd geleverd, ondanks het de Black Friday drukte.

Snelle levering, goede artikel beschrijving

Snelle levering, goede artikel beschrijving

Snelle verzending en duidelijke communicatie

Klimwinkel.nl heeft mijn bestelling snel verzonden. 1 product was niet op voorraad waarover ik meteen een mailtje kreeg. Na bevestigd te hebben dat ik voor een andere product wilde gaan is mijn bestelling meteen verzonden.

Snelle verzending en duidelijke communicatie

Klimwinkel.nl heeft mijn bestelling snel verzonden. Één product was niet op voorraad waarover ik meteen een mailtje kreeg. Na bevestigd te hebben dat ik voor een andere product wilde gaan is mijn bestelling meteen verzonden.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!